Douchevloer van mineraalcomposiet

Jouw perfecte badkamer biedt voor rust, ongekend comfort en vooral veiligheid. Met de Ultra Flat extra vlakke douchebakken van Ideal Standard weet je zeker dat je met gemak en zonder gevaar onder de douche stapt. De douchevloer van mineraalcomposiet is in verschillende formaten verkrijgbaar en antislip.

Douchevloer van mineraalcomposiet

Natuursteenstructuur

De Ultra Flat Solid douchevloeren hebben een natuursteenstructuur en zijn opgemaakt uit mineraalcomposiet. Dit is een combinatie van gegoten mineraalmarmer en hars, IdealSolid genaamd. De douchevloeren zijn afgewerkt met een gekleurde gelcoating met reliëf. Deze coating, die onder andere voor zeilboten wordt gebruikt, is erg sterk en maakt de natuursteenstructuur nog duurzamer. De reliëfstructuur beperkt het risico op uitglijden (antslip klasse C, hellingsgraad 24°).

Douchevloer van mineraalcomposiet

Ultra Flat en passend

Met een hoogte van amper 30 mm doet de collectie Ultra Flat Solid haar naam alle eer aan. Tel daarbij een verfijnd rvs afdekrooster en je weet dat de douchebakken heel elegant ogen. Met 22 verschillende afmetingen en 2 vormen (vierkant, rechthoekig) is Ultra Flat Solid inpasbaar in elke badkamer: van de grootste standaardmaat (200 x 100 cm) tot het kleinste model (80 x 80 cm). Een afwijkende afmeting of een speciale uitsnijding nodig? De Ultra Flat Solid kan professioneel ingekort worden. Indien een nog grotere afmeting gewenst is dan is dit op aanvraag ook mogelijk. De plaats van de afvoer is afhankelijk van de grootte van de gekozen douchebak maar staat nooit in het midden zodat je ongestoord kan douchen.

5 Trendy kleuren

Ideal Standard brengt Ultra Flat Solid uit in 5 trendy kleuren. Fans van een lichte, pure badkamer kunnen zich vinden in tijdloos wit, een zandkleur of grijze betonlook. Mag het wat gedurfder, dan kies je voor een douchebak in meer donkere tinten zoals diep mokkabruin of zwart.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*