Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

In moderne interieurs, keukens en badkamers wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen.

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

EXPANDO T

De nieuwe bevestigingsmanier voor dunne deuren, de speciaal ontworpen spreidanker EXPANDO T, geeft veel vrijheid in het ontwerpen van meubels. Door het nieuwe bevestigingssysteem is het niet langer nodig een potboring te voorzien in deze dunne materialen, twee kleinere boringen zijn voldoende voor dit nieuwe bevestigingsmechanisme. Trekstangen uit staal zorgen voor een stevige bevestiging in harde materialen, de plastic pluggen zorgen dat het ook in zachte materialen zoals MDF- of spaanplaat stevig blijft vastzitten. Dankzij een boordiepte van 6 mm is het mogelijk om materialen met een dikte vanaf 8 mm te verwerken.

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

Complete badkamer met dunne fronten

Het nieuwe bevestigingssysteem voor dunne deuren is niet enkel beschikbaar voor CLIP top BLUMOTION scharnieren, maar ook voor de AVENTOS klapdeursystemen en de frontbevestiging voor de LEGRABOX lade. Zo kunnen niet alleen individuele elementen, maar complete badkamers worden uitgerust met dunne fronten.

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

Demping troef!

Daarnaast innoveert Blum nog verder door een geïntegreerde demping toe te voegen aan hun 0-insprong en de glasdeurscharnier CRISTALLO. Zo combineren ze de unieke eigenschappen van deze scharnieren met de beproefde BLUMOTION technologie en dat bij een geringe inbouwhoogte. Een opklikbare demping die het uitzicht van het scharnier verandert is dus ook voor deze scharnieren niet langer nodig.

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

Bovendien zijn deze scharnieren ook verkrijgbaar in Onyx zwart. Zo combineren ze niet enkel mooi in donkere meubels, ook bij de kwaliteitsmeubels in lichtere materialen zorgen ze voor een elegant accent. Zo creëer je meer mogelijkheden om je meubels tot in de kleinste details te personaliseren. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je badkamer en je gehele interieur!

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*