EDGE badkamerkranen: stijlvol en waterbesparend

Al jarenlang vormen de kranen van de vooraanstaande leverancier Ideal Standard de finishing touch in vele badkamers, wereldwijd. En dat is niet voor niets, want de focus ligt naast een prachtige uitstraling altijd op efficiëntie en duurzaamheid, waardoor geld besparen een eitje wordt. Ook met de nieuwe EDGE kranencollectie wordt weer een fijn staaltje techniek tentoongespreid. EDGE badkamerkranen zijn minimalistisch, stijlvol, zuinig en van excellente kwaliteit.

EDGE badkamerkranen: stijlvol en waterbesparend

Minimalistische en stijlvolle badkamerkraan

Kranen zijn een bepalend onderdeel van de badkamer en kunnen zelfs ware eyecatchers vormen. Voor een perfecte ambiance zijn ze minstens zo belangrijk als een fijne regendouche, mooie badkamerkast of matchende wastafel. De tijd nemen voor het uitkiezen van het geschikte exemplaar is dan ook van groot belang. Recent breidde Ideal Standard, producent van innovatieve designoplossingen voor de badkamer, haar assortiment uit met een nieuwe collectie kranen met de naam ‘EDGE’. EDGE badkamerkranen hebben een slanke, gestroomlijnde en minimalistische uitstraling en zijn de blikvangers voor bij het bad, in de douche of bij de wastafel.

EDGE badkamerkranen: stijlvol en waterbesparend

Geld besparen met een waterbesparende kraan

EDGE badkamerkranen: stijlvol en waterbesparendBuiten het feit dat een kraan een oogverblindend uiterlijk heeft, vormt ook zuinigheid voor velen een belangrijke factor. Dat is juist waar Ideal Standard ook in uitblinkt! Tijdens het designproces van de kranen vormen efficiëntie en duurzaamheid namelijk twee belangrijke uitgangspunten. Dit geldt ook voor de EDGE badkamerkranen. Deze kranen zijn zeer duurzaam en dankzij geavanceerde technieken waterbesparend. Zo kunnen ze zuinig worden bediend, mengt een zogenoemde ‘beluchter’ water en lucht voor een reductie van het watergebruik en zorgt de BlueStart-technologie dat warm water alleen stroomt wanneer het nodig is. De cv-ketel slaat hierdoor niet onnodig aan.

Stijlvol en zuinig, dat zijn de EDGE badkamerkranen. De kranen geven de badkamer een extra vleugje elegantie en maken een flinke besparing mogelijk.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*