Een badkamer creëren met LOOOX

De badkamer is de plek waar jij tot rust komt. De uitgebreide collectie van LOOOX bestaat uit hoogwaardige materialen en ontwerpen. Je kan zo verschillende combinaties maken die jouw badkamer laten aanvoelen als een ware thuisspa. Kies je voor massief eikenhout of ga jij juist voor een tijdloos materiaal als Solid Surface? Met de badkamercollectie van LoooX kun je alle kanten op. Naast badkamermeubels, creëert LOOOX: spiegels, keramische waskommen, stijlvolle baden, slimme accessoires, luxe opbergoplossingen en meer. Voel je thuis!

mijn bad in stijl_Looox.jpeg

LOOOX wooden facet stripes

Verticale strepen zien we ook steeds vaker terugkomen in de laatste interieurtrends. LoooX weet dit perfect toe te passen in de badkamer.

Maak kennis met het trendy badmeubel LoooX Wooden Facet Stripes. Dit meubel creëert een unieke sfeer in de badkamer. Het badmeubel van LoooX combineert een strak design met een retro uitstraling dankzij de verticale strepen in het front. De zwarte ruimte tussen de strepen benadrukt extra de gravering. Daarnaast is het meubel voorzien van een softclose ladesysteem. Meer informatie over de LOOOX-collectie?

Ga naar: mijn bad in stijl

Speak Your Mind

*