Een badkamer kopen in vijf stappen

Voor het kopen van een badkamer ga je niet over één nacht ijs. Er gaat een redelijk budget mee gemoeid en de mogelijkheden lijken eindeloos. Het is daarom belangrijk om alvast wat vooronderzoek te doen voordat je een showroom bezoekt. De belangrijkste stappen voor de aanschaf van een badkamer zijn alvast voor je op een rij gezet.

MBIS_8_Bad Blue Label Rasmus Back to Wall

  1. Inventariseer je praktische wensen.

Het werkt het beste om eerst voor jezelf te bepalen wat je zoekt in een nieuwe badkamer. Op welke punten moet je letten?

  1. Inventariseer wat je mooi en praktisch vindt.

Alleen jij kan bepalen wat je mooi vindt. Er is vandaag de dag ontzettend veel mogelijk op gebied van badkamers. Je kunt items die je mooi vindt verzamelen op een digitaal Moodboard en aan de hand van het board checken wat je gaat uitzoeken.

  1. Teken de huidige situatie

Het goed meten van de maten van de ruimte waarin de badkamer moet komen is er belangrijk. Op basis van die maten wordt een badkamer ingetekend en kun je beslissen welke indeling passend is.

  1. Afspraak maken bij een Mijn Bad winkel

Je komt nu op een punt dat je met een adviseur in gesprek gaat om een badkamer uit te zoeken. Kijk hier voor jouw dichtstbijzijnde showroom.

  1. De beslissing

Nadat je goed hebt nagedacht over de badkamer beslis je over een eventuele aankoop.

mijnbadinstijl.jpeg

Wil je meer inspiratie thuis op doen? Vraag dan het Moods inspiratiemagazine aan boordevol badkamertips en trends.

Voor de volledige tips en inspiratie: Mijn bad in stijl

Speak Your Mind

*