Een ordelijke badkamer in no-time

Jouw badkamer is vaak een van de laatste plekken in huis waar je even zonder telefoon kunt vertoeven. Je kunt er een oase van rust en ontspanning creëren. Wat helpt bij deze ontspannen sfeer, is een opgeruimde badkamer. Spullen die je niet continu gebruikt, houd je uit het zicht. De nieuwe cubics van ORGALUX zijn hier perfect voor.

Een ordelijke badkamer in no-time

Dankzij de verschillende afmetingen van de cubics vind je voor elk item een passend plekje in jouw badkamerlade. De cubics van ORGALUX zijn handige indelingen in verschillende formaten, waardoor ze passen in elke badkamerlade. De cubics zijn vervaardigd uit melamine, een ideaal materiaal om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bovendien zijn ze ook makkelijk schoon te maken. De antislipvoetjes houden de cubics stevig op hun plaats in de lade én op het badkamermeubel, zelfs op een gladdere ondergrond.

Een ordelijke badkamer in no-time

De zes zones van ORGALUX

Deel je badkamerlade in volgens de volgende zones. Zo creëer je naast rust in je hoofd, ook rust in de badkamer en geniet je des te meer van je ontspanningsmoment. In de cubics kun je het overzicht van borstels, kammen en haarspullen makkelijk bewaren.

ZONE 1: hair in the wair

Een ordelijke badkamer in no-time

Zone één is alles wat met het haar te maken heeft: haarborstels, kammen, elastiekjes, haarklemmen, … Verzamel alles in één cubic. Daarnaast vormen de cubics ook een handige structuur in je lade, waardoor je de vrijgekomen ruimte ook overzichtelijker kunt benutten door er je haarborstels te schikken.

ZONE 2: mondhygiëne

Een ordelijke badkamer in no-time

Verzamel alles wat met mondhygiëne te maken heeft: tandenborstels, tandpasta, flosdraad, tandenstokers. De cubics in melamine zijn makkelijk afwasbaar: zo zijn tandpastaresten snel schoongemaakt.

ZONE 3: let’s get personal

Een ordelijke badkamer in no-time

Deze zone is voor alles wat met persoonlijke hygiëne te maken heeft. Je vindt hier een pincet in terug, wattenstaafjes, dagcrème, nagelschaartjes, etc. Dankzij de duidelijk opgedeelde zones, weet je ook meteen waar je moet zijn voor dit allegaartje aan spullen.

ZONE 4: scheer je weg

Een ordelijke badkamer in no-time

Deze is er ééntje voor hem en haar: scheerspullen. Handige tip: bewaar je voorraad aan scheermesjes en schuim onder in de cubic en leg je meest gebruikte items ook op het deksel. De deksels bevatten speciale verdelingen zodat de items die je erop legt overzichtelijk en netjes op hun plaats blijven liggen. Een duidelijk overzicht zonder lang te zoeken.

ZONE 5: make-up your mind

Een ordelijke badkamer in no-time

Misschien wel de handigste toepassing van deze cubics – ze dienen als een superoverzichtelijke make-upset. Dankzij de handige ribbels in het deksel liggen al je borsteltjes, potloden en mascara ook mooi in lijn.

ZONE 6: alles vloeibaar

Een ordelijke badkamer in no-time

Dit past vooral in lades die iets hoger zijn. Zo kun je al je vloeibare producten rechtop zetten in één cubic. Denk aan zonnecrème en aftersun, douchegel en shampoo, deodorant, … Door ze te verzamelen in één cubic, blijven ze ook stabiel staan.

Meer informatie: ORGALUX

Speak Your Mind

*