Een vrijstaand bad geeft allure

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen of renoveren, is er vaak een belangrijke vraag: wil je wel of geen bad? Daar komt tegenwoordig nog een vraag bij: als je een bad wilt, wil je dan een vrijstaand bad? Een vrijstaand bad geeft allure aan je badkamer.

Een vrijstaand bad geeft allure aan de badkamer

Vrijstaande baden in opkomst

De laatste jaren zijn vrijstaande baden sterk in opkomst. Deze nieuwe trend in de badkamerwereld geeft de badkamer veel allure. Ideal Standard heeft een aantal esthetische vrijstaande baden met diverse afmetingen in het programma. Jouw badkamer krijgt een klassiek, tijdloos tintje met deze moderne vrijstaande baden.

Een vrijstaand bad geeft allure aan de badkamer    Een vrijstaand bad geeft allure aan de badkamer

Geen extra ruimte toch allure

Het beeld dat een vrijstaand bad veel ruimte in beslag neemt klopt niet altijd. Een vrijstaand bad hoeft niet in het midden van de badkamer te staan. Je kunt een vrijstaand bad ook gerust tegen de muur zetten aan de zijkant. In dat geval heb je geen extra ruimte nodig, maar toch de allure in huis. 

Vrijstaande badmengkraan    Vrijstaande badmengkraan

Vrijstaande kranen

Om de luxe uitstraling te complementeren kies je een vrijstaande badmengkraan bij jouw vrijstaande bad. De kranen uit de serie Tonic II en Melange passen hier uitstekend bij.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*