Elegante handdouches voor onbeperkt comfort

Ideal Standard heeft haar douchereeks IdealRain uitgebreid met twee nieuwe modellen. De Evo en Evo Jet zijn elegante handdouches die zo zijn ontworpen dat ze werkelijk alle verwachtingen overtreffen. Ze zijn naast elegant, hoogst efficiënt en ze leveren een onbeperkt gevoel van comfort. Met de IdealRain Evo en Evo Jet handdouches wordt douchen een heel nieuwe ervaring.

 Elegante handdouches voor onbeperkt comfort

Handdouche met tijdloze elegantie

De IdealRain Evo en Evo Jet hebben een tijdloze look en passen in elke douchecabine of inloopdouche. Ze zijn verkrijgbaar in een klassieke, ronde en in een verfijnde diamantvorm. De handdouches zijn zo ontworpen dat ze aan alle eisen voldoen. Ze beschikken over innovatieve functies voor verbeterde efficiëntie en comfort. Bovendien gaan ze lang mee en bieden ze een oplossing voor elk budget. Dat maakt de handdouche zowel geschikt voor particulieren als voor commerciële partijen.

Elegante handdouches voor onbeperkt comfort    Elegante handdouches voor onbeperkt comfort 

Duurzaam douchen zonder comfort in te leveren

Energie besparen? Met zowel de Evo als de Evo Jet handdouche is het goed mogelijk. Dankzij water- en energiebesparende functies kun je geld besparen zonder in te leveren op comfort. De geavanceerde douchetechnologie zorgt voor optimale spuitprestaties en voor koele spuitstukken (Cool Body), zodat je je niet brandt aan een hete kraan. Ook de schoonmaak is voortaan een peulenschil. Dankzij de zachte sproeiers behoort een vervelende hardnekkige kalkaanslag vanaf nu namelijk tot de verleden tijd.

Handdouche met 3 sproeistanden

De IdealRain douchekoppen zijn eenvoudig in het gebruik. Met de gladde Navigo drukknop kun je schakelen tussen de verschillende sproeiopties. Beide Evo-modellen hebben drie sproeistanden, waaronder de massage- en de zachte regenstand. Het Evo-model beschikt daarnaast ook nog over een regenstand en de Evo Jet wordt geleverd met de speciaal gepatenteerde Drop Jet technologie. De Evo handdouche is verkrijgbaar in de afmetingen 110 en 115mm en de Evo Jet gaat nog een maatje verder en is verkrijgbaar in 125 en 134 mm.

Elegante handdouches voor onbeperkt comfort  Elegante handdouches voor onbeperkt comfort  Elegante handdouches voor onbeperkt comfort

De verschillende standen toegelicht

  • Zachte regen: het water wordt met lucht vermengd, wat zorgt voor een zachte, reinigende waterstraal.
  • Regen: een verkwikkende motregen voor een volledige verfrissing.
  • Massage: een pulserende waterstraal voor een revitaliserende douche-ervaring.
  • Drop Jet: krachtige, zeer fijne druppels zorgen voor een onvergelijkbaar doucheplezier.

IdealRain is een uitstekende keuze voor elke inloopdouche en douchecabine of je nu kiest voor de Standard, de Evo, of de Evo Jet. Ideal Standard levert alle modellen met stevige muurbeugels en metalen houder.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*