Elke dag het perfecte douchemoment

Elke dag een frisse start met het nieuwe assortiment thermostatische douchekranen van Ideal Standard. Onlangs heeft Ideal Standard zijn volledige assortiment thermostatische douchemengkranen geüpgrade. Het nieuwe, ergonomische ontwerp en de nieuwste technologie zorgen voor elke dag het perfecte douchemoment.

Elke dag het perfecte douchemoment

Duuzame Ceratherm T – thermostaatkranen – en systemen

Door het fantastische en innovatieve FirmaFlow® Therm- binnenwerk met keramische schijven zijn alle modellen van de nieuwe Ceratherm T-collectie van binnenuit ontworpen om ervoor te zorgen dat ze uitmuntend presteren en tegelijk een onnavolgbare duurzaamheid, veiligheid en duurzaamheid bieden.

De geïntegreerde bedieningselementen van Ceratherm T verminderen ook de verspilling van water en energie, de FirmaFlow® Therm zorgt ervoor dat de beoogde temperatuur veel sneller wordt bereikt en de eco-knop beperkt de stroom met de helft zonder dat dit de prestaties beïnvloedt. Dankzij de vooraf ingestelde temperatuur en het thermostatische mechanisme dat voor een constante waterstroom zorgt, gaat er zelfs geen druppel water verloren.

Veilig voor alle leeftijden met CoolBody-technologie

Alle modellen in het assortiment staan borg voor een vlotte en nauwkeurige bediening van het waterdebiet en de temperatuur. Gebruikers kunnen ook vooraf hun voorkeur instellen voor optimaal comfort. Neemt de druk af, dan schakelt het binnenwerk meteen de warm- of koudwaterstroom uit, zodat brandwonden of ongewenste koudeschokken worden voorkomen.

Voor de veiligheid van de gebruiker zijn alle modellen standaard uitgerust met de Cool Body-technologie. Cool Body werkt als een beschermend schild: in de thermostaat is de warmwaterstroom omgeven door koud stromend water om ervoor te zorgen dat de bedieningselementen en het kraanlichaam altijd koel aanvoelen, voor extra gemoedsrust.

Inloopdouche

Ideal Standard biedt een tweetal lage douchebakken. De Ultraflat New is mooie en moderne douchebak van acryl met een hoogte van slechts 2,5cm. De Ultraflat Solid is een douchevloer van 3cm hoog en is vervaardigd uit een mineraalcomposiet met een natuursteen reliëf waardoor een nog betere antislip wordt verkregen. Zowel de Ultraflat New als de Ultraflat Solid kunnen in de vloer worden geplaatst, op de vloer worden geplaatst en eventueel ook verhoogde montage is ook mogelijk. Beide type douchevloeren zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tevens zijn bijpassende douchewanden beschikbaar om de doucheruimte in één keer helemaal af te maken.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*