Grafische wandpanelen voor de badkamer

Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt, maar zie je op tegen een grootscheepse verbouwing? Bestaand tegelwerk verwijderen geeft enorme overlast van lawaai, puin en heel veel stof. Het slimme wandbekledingssysteem PanElle van Duscholux biedt een ongecompliceerd alternatief voor iedereen die zijn badkamer een frisse nieuwe look wil geven. Nieuw zijn de grafische wandpanelen die de badkamer of douche een stoere, moderne uitstraling geven.

Grafische wandpanelen voor de badkamer

Makkelijke montage

PanElle wandbekledingen zijn er in vele kleuren en patronen of met een persoonlijk fotomotief. Zij worden heel eenvoudig op bestaande ondergrond gelijmd en passen zich dankzij het modulaire systeem moeiteloos aan de bestaande ruimte aan. De montage gebeurt uiterst snel en zorgt direct voor een verbluffend nieuw ruimtegevoel met een moderne look. Bijna onzichtbaar gaan de platen met PanElle Click in elkaar over. De waterdichte verbinding maakt de platen bijzonder geschikt voor toepassing in de badkamer en zelfs bij de douche.

Grafische wandpanelen voor de badkamer    

Grafische patronen in zwart-wit

Geheel passend bij de nieuwe zwart-wit trends in de badkamer zijn er nieuwe patronen aan het assortiment wandpanelen toegevoegd. De vier nieuwe patronen PanElle Graphics zijn geïnspireerd door moderne architectonische trends en zetten nieuwe accenten in de badkamervormgeving. Je kunt kiezen uit Cubes, Flowers, Lines en Trigon. Het doorslaggevende detail is hier de intensiteit: je kunt de graad van transparantie zelf bepalen. Je hebt daarbij de keuze uit 90%, 70%, 40% of 20% kleurdekking. Zo bereik je individuele en verbluffende effecten.

Grafische wandpanelen voor de badkamer Grafische wandpanelen voor de badkamer Grafische wandpanelen voor de badkamer Grafische wandpanelen voor de badkamer

Meer informatie: Duscholux

Speak Your Mind

*