Handig opstapje zonder ruimteverlies

De wintersjaals uit de bovenste kast halen, maar het opstapkrukje is zoek? Of kunnen de kleinsten nog niet aan de wastafel om hun tandjes te poetsen? Met de handige SPACE STEP behoren deze ergernissen tot het verleden… Blum geeft je nu een handig opstapje zodat die hoge kast binnen handbereik komt. Bovendien creëert de lade in de plint nieuwe opbergruimte op een plaats die anders verloren gaat.

SPACE STEP, handig opstapje zonder ruimteverlies

Lengte nodig?

Zelf gemakkelijk de bovenkast bereiken en de kinderen veilig hun handen laten wassen in de keuken of tanden laten poetsen in de badkamer? Wanneer iemand op het opstapje stapt, wordt het trapje al vanaf een gewicht van 8 kg veilig gestabiliseerd en geeft het je dus goede steun.

Ruimte nodig?

SPACE STEP brengt heel veel functionaliteit in de sokkel van het meubel. Veel spullen maar niet genoeg ruimte om alles erin op te bergen? In kleine woningen creëer je met de SPACE STEP nieuwe opbergruimte onderaan de kast die anders verloren gaat.

SPACE STEP, handig opstapje zonder ruimteverlies

Makkelijk te openen

Dankzij de elektronische SERVO-DRIVE-bewegingstechnologieën van Blum open je de SPACE STEP heel gemakkelijk door de lade lichtjes aan te drukken. En dankzij de BLUMOTION-techniek wordt deze ook weer zacht en geruisloos gesloten.

Speak Your Mind

*