Het Bongio kranen kleurenassortiment

Een grote verscheidenheid aan kleuren heeft fabrikant Bongio voor de kranen serie in haar assortiment. Dit geeft enorm veel creatieve mogelijkheden binnen het interieurontwerp van een badkamer. Bongio heeft niet alleen de standaard kleuren chroom en geborsteld nikkel, maar nog veel meer klassieke en trendy kleuren.

O'clock serie

Bongio

Bongio is opgericht in 1936 in Alzo di Pella en gelegen op loopafstand van het meer van Orta en een paar kilometer verwijderd van Milaan. Bongio presenteert zich vandaag de dag, binnen de MADE OF ITALIE wereld, als een onderscheidend design sanitair fabrikant met hoge kwaliteitsproducten. Bongio wil emoties, ideeën en dromen overbrengen en verwerken in haar producten.

Kleuren voor Bongio kranen

Chroom met een spiegelend oppervlak is de meest bekende en standaard kleur als het gaat om de Bongio kranen. Daarnaast is geborsteld nikkel een kleur die veel gebruikt wordt. Het is vergelijkbaar met rvs en ideaal voor moderne en klassieke collecties. De overige klassieke toepasbare kleuren zijn: zwart chroom, licht nikkel, platinum, natural messing, goud, geborsteld goud, rosé goud, geborsteld staal, oud ijzer, oud koper, oud zilver, Toscane brons, brons en mat mokka.

Naast deze klassieke kleuren zijn er ook nog de trendy Bongio kleuren . Dit zijn onder meer: limoen, oranje, mat wit, aardbei, gele flits, super hemel en mat zwart. Bekijk het gehele kleuren overzicht van Bongio kranen.

Bongio heeft een aantal series met kranen waar de kleuren goed toegepast kunnen worden. We lichten er een paar uit:

Bongio kranen serie OneOne serie

De One collectie is ontworpen door Marco Poletti en de kranen hiervan zijn beschikbaar in verschillende trendy kleuren. Het unieke ontwerp heeft rechte lijnen en scherpe hoeken en verschilt qua ontwerp met de ‘standaard’ kranen.

Bongio kranen serie O'clockO’clock serie

Het O’clock assortiment is ook ontwikkeld door Marco Poletti en heeft een minimalistische en traditionele stijl. Het behoort tot het ‘I love Water’ programma, dat betekent dat het waterverbruik wordt beperkt van 12 liter tot 5 liter door stroombegrenzing. Al deze kranen zijn in de verschillende klassieke Bongio kleuren beschikbaar.

Bongio kranen serie TubeTube serie

Bij de Tube serie is de kraan van chroom, maar het knopje kan een andere kleur krijgen. Zo kan het toch net beter bij het interieur passen of zich onderscheiden van een standaard kraan. De verschillende trendy kleuren kunnen toegepast worden bij deze Tube kranen.

 

Bekijk de nieuwe Bongio kranen in onderstaand filmpje:

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*