Het herontwerp van een legende

De Ceraplan kranenserie van Ideal Standard, slanker, eenvoudiger en soepeler dan ooit. Dit is de evolutie van een klassiek stuk, weer helemaal up to date om jou te helpen om de uitdagingen van het moderne leven aan te gaan en een prachtige balans tussen stijl en technologie te bereiken. Ceraplan is nu comfortabeler en ergonomischer dankzij aanpassingen aan de uitlooplengte en hoogte van de handgreep, en gemakkelijker schoon te maken door de gladdere buitenkant.

IS_Multisuite_Multiproduct_AmbCU_NN_iLifeB;Ceraplan;BD222AA

 • Idealcomfort

  Ceraplan is verkrijgbaar in verschillende comforthoogtes. Dit betekend dat Ceraplan zich kan aanpassen aan jouw gebruik van de kraan en maakt het daardoor comfortabeler.

 • Easyfix

           Het easyfix+ systeem maakt montage sneller en gemakkelijker dan ooit. Tot 50% sneller dan de standaard
           montage en 15% sneller dan het originelle easyfix-systeem.

 • Bluestart

  Bluestart levert alleen koud water als de kraan in de middelste stand staat.

 • Lightmove

  Geniet van een geweldige ervaring dankzij het lichte, gladde mengpatroon dat ervoor zorgt dat de waterstroom precies goed voor je is.

 • Smartshine

  Ceraplan is nu nog gemakkelijker schoon te maken dankzij de vloeiende lijnen en het ontbreken van uitsparingen, en is voorzien van smartshine-afwerking waardoor het lijkt alsof de kranen altijd al deel uitmaakten van de ruimte, maar er als nieuw uitzien.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*