Hygiënisch het toilet doorspoelen

Bacteriën worden het meest doorgegeven via onze handen. Van jongs af aan leren wij dan ook om regelmatig onze handen te wassen. Vooral na een toiletbezoek. Wie kent niet het ezelsbruggetje ‘na het plassen, handen wassen’? Waar we misschien minder bij stilstaan is dat het toilet wordt doorgespoeld vóór wij onze handen wassen. De toiletknop is dan ook een van de meest onhygiënische onderdelen van het toilet. Hygiënisch het toilet doorspoelen, is dat mogelijk?

Hygiënisch het toilet doorspoelen

Contactloze bediening

Viega ontwikkelde onder de noemer Visign for Style een serie wc-bedieningsplaten voor moderne badkamers en voor halfopen sanitaire ruimten. Het programma combineert een hoog bediencomfort met vertrouwde kwaliteit waarmee moderne accenten aan de wc kunnen worden gegeven. De Visign for Style sensitive gaat nog een stapje verder met een contactloze en hygiënische bediening. Voor het starten van een spoeling kan worden volstaan door de hand voor het betreffende bedienveld te bewegen. Het grote veld staat voor een volledige spoeling, het kleine veld symboliseert de milieuvriendelijke deelspoeling.

Meer informatie: Viega

Comments

  1. Om daarna je handen te wassen?

    • Na het plassen handen wassen. Wie is daar niet mee opgegroeid? En dat mantra blijft ook de komende generaties gewoon bestaan!

Speak Your Mind

*