Ideal Standard introduceert Singular

Het gaat om een eenvoudig en flexibel proces waarbij klanten slechts één leverancier en vast aanspreekpunt nodig hebben. En toch toegang hebben tot onbeperkte inspirerende badkameroplossingen uit alle mogelijke productcategorieën, waaronder inbouwreservoirs, toiletten, kranen, wastafels, meubels, baden, douchevloeren, wanden en -systemen en bijpassende accessoires.

Ideal Standard_Linda-X 4.jpeg

Singular is speciaal ontwikkeld om het ontwerp en invulling van een badkamer en sanitaire ruimte te stroomlijnen door het selectieproces te vereenvoudigen, zonder dat het ten koste gaat van de creativiteit. Het stelt klanten – van architecten en ontwerpers tot retailers, handelaars en eindgebruikers – in staat om op maat gemaakte ontwerpen te creëren, of het nu voor hotels, kantoren, openbare ruimtes, zorginstellingen of woningen is.

Ideal Standard_Linda-X 32.jpeg

Het one stop shop concept Singular is gebaseerd op een grondig begrip van de behoeften van zowel klanten als sectoren. Met het brede assortiment van het bedrijf, innovatieve productontwerpen en hoogwaardige technologieën, worden allemaal oplossingen samengebracht die het leven voor iedereen gemakkelijker maken. Wat voor type badkamer of sanitaire ruimte je hebt, welk type design je aanspreekt of welke specifieke wensen er voor een bepaalde branches ook zijn, Singular biedt alles om deze concepten tot leven te brengen en eenvoudig aan te passen voor een resultaat op maat.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*