Ideal Standard ProSys™ inbouwreservoirs

Ideal Standard, al meer dan 100 jaar één van meest complete en internationaal toonaangevende producenten van sanitair, biedt met het ProSys™ inbouwreservoirs een compleet assortiment in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. ProSys™ inbouwreservoirs zijn snel en eenvoudig te installeren = tijdwinst. De spoelreservoirs zijn toegankelijk zonder gereedschap. Hierdoor is toekomstig onderhoud ook makkelijker en goedkoper.

SLIM – Water- en energiebesparend

Standaard zijn de inbouwspoelreservoirs van Ideal Standard voorzien met het Smart Valve systeem waarbij het water in de spoelbak wordt aangevuld nadat de klep is gesloten. Dit bespaart zo’n 0,5 liter water oftewel 12% per spoeling bespaart. Voor een gezin met 4 personen is dit ongeveer 63 liter per week. Als extra optie is het mogelijk om het inbouwreservoir te voorzien van het geavanceerde SmartFlush systeem waarmee automatisch een wc-resiningsmiddel aan iedere spoeling wordt toegevoegd en standaard zorgt voor een optimale hygiëne van het toilet. Tot slot is het ook mogelijk om het inbouwreservoirtoilet te voorzien van SmartForce bedieningspanelen. Deze technologie maakt gebruik van de kracht van het bewegende water om energie op te wekken voor de touch-free bedieningsplaten, waardoor een aansluiting op het elektriciteitsnet of de vervanging van batterijen niet nodig is. 

IS_Multisuite_Multiproduct_AmbCU_NN_Prosys;R009467;StradaII;T299701;T3600

VEELZIJDIG

Naast de standaard en meest gebruikte ProSys™ 120 inbouwreservoir voor wandclosets biedt Ideal Standard ook installatieframes voor bidets, urinoirs, wastafels en douches. Tevens zijn er een aantal speciale inbouwreservoires beschikbaar zoals het elektrisch in hoogte verstelbare frame ProSys comfort™ voor mensen met een beperkte mobiliteit. De NeoX™ module is ideaal om direct vóór een gemetselde wand te plaatsen. De ProSys™ 150 inbouwreservoir met een breedte van 400 mm is uitermate geschikt is voor de kleinere badkamers en/of toiletruimtes en tot slot is het ook mogelijk om een inbouwreservoir van bovenaf te bedienen door gebruik te maken van een speciale adapter, die separaat te bestellen is.

IS_Multisuite_Multiproduct_AmbCU_NN_Prosys;R009467;StradaII;T299701;T3600;Symfo;R0129RX;SplitImage

DUURZAAM

Het Ideal Standard ProSys™ assortiment biedt tal van besparingen; snelle en eenvoudige montage, eenvoudiger onderhoud, water- en engergiebesparing, de hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een langere levensduur van het inbouwreservoir en er is slechts één merk nodig voor alle mogelijke uitvoeringen en toepassingen in prefab-, renovatie- en nieuwbouwomgevingen.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*