Iedere spoelbeurt water besparen

Bij elke toiletgang, groot of klein, wordt water gebruikt om de pot te spoelen. Noodzakelijk om het toilet schoon te maken en geurtjes tegen te gaan, maar het kost ook een hoop schoon drinkwater. Iedere spoelbeurt water besparen is mogelijk met de ProSys™ inbouwreservoirs van Ideal Standard!

Iedere spoelbeurt water besparen

Inbouwreservoir met SmartValveTM-technologie

Ideal Standard biedt een complete installatieoplossing voor elke sanitaire ruimte – toiletten, bidets, wastafels, urinoirs en douches. Het nieuwe ProSys™ assortiment inbouwreservoirs is een perfecte aanvulling op de collecties van keramiek en kranen van Ideal Standard. Alle Prosys inbouwreservoirs worden geleverd met de zogenaamde SmartValve™-technologie. Een innovatie van Ideal Standard die speciaal ontworpen is om het waterverbruik te verminderen. Waterverspilling wordt voorkomen tijdens het spoelen door alleen water in de stortbak toe te laten nadat de spoelklep is gesloten. Maar liefst 63 liter water per week kan hierdoor worden bespaard, op basis van een gemiddeld huishouden van 4 personen. Dit komt overeen met 12% verlaging van de waterrekening.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Eenvoud in installatie en onderhoud

De ProSys™ inbouwreservoirs zijn bijzonder eenvoudig te installeren. Bovendien is het onderhoud vereenvoudigd: de spoelreservoirs zijn toegankelijk zonder gereedschap. Hierdoor is onderhoud eenvoudiger en goedkoper. De inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, diepten en hoogten en bieden oplossingen voor installatie aan vaste wanden of gipsplaatwanden.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*