In hoogte verstelbare badkameroplossingen voor comfort en zorg

Comfort en zorgen leiden vaak tot een bijna onmogelijke spagaat in de badkamer, waar jong en oud, groot en klein dagelijks gebruik van maken. Opa of kleindochter, vader of moeder: iedereen heeft daarbij zijn eigen voorkeur voor de hoogte van de wc en wastafel. Met de in hoogte verstelbare Eco Plus elementen voor wc en wastafel biedt Viega hiervoor dé oplossing.

In hoogte verstelbare badkameroplossingen

Wastafel comfortabel op hoogteIn hoogte verstelbare badkameroplossingen

Een wastafelelement dat flexibel op de eisen van uiteenlopende gebruikers reageert – dat is de in hoogte verstelbare oplossing van Viega. Met dit element is de wastafel moeiteloos over een afstand van 20 cm traploos in hoogte te verstellen. Eén druk op de knop is voldoende om de wastafel zelfstandig omhoog te laten bewegen tussen 70 en 90 cm hoogte. Met een zachte neerwaartse druk van de hand verplaatst de wastafel zich weer naar beneden. Nog een druk op de knop en de wastafel blijft op de gewenste hoogte staan. Het Viega Eco-Plus wastafelelement laat zich combineren met een grote variëteit aan wastafels en wordt zonder elektronica bediend.

 

Altijd de ideale zithoogte

Volwassenen en met name senioren kunnen eenvoudiger opstaan wanneer de wc wat hoger hangt. Kinderen daarentegen hebben liever dat de wc wat lager zit. Met het in hoogte verstelbare wc-element van Viega kan nu aan beide wensen worden voldaan. Met het element is de zithoogte van de wc met één druk op de knop aan te passen: het keramiek wordt zo maximaal acht centimeter omhoog of omlaag bewogen. Het wc-element werkt met een gasdrukveer en is te combineren met tal van wc-keramieken en met bedieningsplaten uit het Viega Visign-programma.

In hoogte verstelbare badkameroplossingen

Onbegrensde mogelijkheden in bad

Ook voor het bad levert Viega verschillende producten die een comfort- en zorgfunctie combineren. Neem de elektronisch gestuurde bad armaturen uit de Multiplex Trio E-serie: met de fraai vormgegeven draaiknop van de Multiplex Trio E3 kunnen temperatuur en vulhoogte van het bad individueel worden ingesteld en opgeslagen voor maximaal 3 personen. Een perfecte aanvulling hierop zijn de nieuwe Multiplex-garnituren, die met een lichte druk op het bedienelement de afvoer- en overloopfunctie met 5 cm verhoogt. Hierdoor kan het bad nét even wat voller lopen en comfortabel worden genoten van een warm bad. Zorgeloos uiteraard want de veilige overloopfunctie blijft gewoon z’n werk doen.

In hoogte verstelbare badkameroplossingen

Meer informatie: Viega

Speak Your Mind

*