Interieur aanpassingen Thermen Bussloo

Arte staat voor genieten en beleven. Net als Thermen Bussloo: één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. In samenwerking met Hoogendoorn interieurbouw heeft Arte diverse interieurstukken mogen leveren, waaronder: zuilen, tafels, plateaubladen voor de föhnruimte, een zithoek en pantry’s voor in de luxueuze behandel- en massageruimten. Al het geleverde interieur is gemaakt van duurzaam composiet, genaamd Silestone by Arte (kleur: Blanco Norte). Om helemaal bij weg te dromen.

Interieur aanpassingen Thermen Bussloo

Silestone by Arte

Silestone bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Hierdoor is het niet alleen hard, het is ook niet-poreus. Daardoor is het zeer bestand tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers, zoals koffie, wijn, citroensap en make-up. Kortom; vlekken en krassen hebben er geen vat op. Wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak.

Toepassingen

Naast keukenbladen en badkamers is het materiaal uitermate geschikt voor vloeren. De vloer is eén van de belangrijkste onderdelen van het interieur en één van de meest gebruikte. Naast kwaliteit is uitstraling ook belangrijker, immers het oog wilt ook wat. Het sleutelwoord van dit totaalconcept: grootformaat panelen. Met Silestone by Arte is het mogelijk om met een beperkt aantal panelen vloeren in de badkamer uit te voeren met zo min mogelijk naden. Door te werken met grootformaat panelen ontstaat er een harmonieuze ruimte.

Interieur aanpassingen Thermen Bussloo

Afwerkingen

Naast de gepolijste afwerking is Silestone by Arte ook verkrijgbaar in twee extra afwerkingen; de suede afwerking voor een zachte en matte structuur en de volcano afwerking voor een robuuste en landelijke uitstraling.

Voor meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*