Je douche in een eigentijds zwart jasje

Zwart is het nieuwe wit. In de hedendaagse badkamer winnen stijlvolle donkere tinten terrein. Inloopdouches en douchewanden in softzwart zijn de nieuwe must-haves. Dat is niet verwonderlijk, want ze doen je watertanden. Upgrade je badkamer met een glazen douchewand, draaideur of schuifdeur en trendy zwarte frames, scharnieren en handgrepen. Want het zit ’m in de details! 

Bouw&Wonen-220509-4.jpeg
Het oog wil ook wat

Vergeet chroom, steek je douche in een eigentijds zwart jasje. Zwart ziet er geraffineerd, elegant en tijdloos uit en is bovendien gemakkelijk te combineren. Bijvoorbeeld met glanzend goud, wat een streepje glamour in je badkamer brengt. Durvers voegen diepzwart samen met helderwit of vurig rood voor een spannend spel van contrasten. Jazeker, het oog wil ook wat.

Bouw&Wonen-220509-5.jpeg
Luxueuze en industriële uitstraling

Zwart is bovendien een bijzonder krachtige kleur, die cachet geeft aan je badkamerinrichting. Met donkere tinten creëer je een rustige grondtoon, die een luxueuze en industriële uitstraling heeft. Je ziet zwart dan ook steeds vaker opduiken in kranen, meubels, vloer- en wandtegels, accessoires en tegenwoordig ook in douches.

Lees het hele verhaal op: Bouw & Wonen

Speak Your Mind

*