Jumbo-panelen laten badkamer groter lijken

In de badkamer begint en eindigt de dag. Een belangrijk vertrek in je huis, waar comfort voorop staat. In de badkamer wil je optimaal kunnen ontspannen. Om dat gevoel te krijgen is de inrichting van de badkamer essentieel. Door te werken met groot formaat panelen, ofwel Jumbo-panelen, ervaar je dit ruimtelijk gevoel.

Arte Jumbo-panelen

Foto: Sander van Torren

Jumbo-panelen

Speciaal voor vertrekken als de badkamer heeft Arte Jumbo-formaat panelen in haar assortiment. Deze panelen hebben een maximale afmeting 320 x 150 centimeter. Doordat de panelen zo groot zijn, zijn er zo min mogelijk naden en voegen zichtbaar waardoor de ruimte ruimtelijk oogt. Een harmonieus geheel. Daarnaast zijn de panelen – doordat er weinig voegen zijn – eenvoudig schoon te houden.

De badkamer uit één materiaal

De grootte van de panelen is één aspect. Een ander aspect, waardoor de badkamer groter gaat lijken, is het gebruik van de materialen. De Silestone-panelen zijn zowel te gebruiken voor de wanden, de vloeren, de douche en de wastafel. De badkamer kan dus worden ingericht met één enkel materiaal. Strak en modern vormgegeven.

Badkamer particuliere villa

In een particuliere villa in Haarlem mochten we de badkamer inrichten met Silestone-panelen (320 x 150 centimeter). Zowel de wanden als de vloeren, de wastafel en de douchewand heeft Arte voor haar rekening genomen. Het resultaat? Een ruimtelijk ogende, moderne badkamer die rust uitademt.

Over Silestone by Arte

Silestone by Arte® is een composietgesteente dat tot 93% uit pure kwarts bestaat. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet een mooie, strakke uitstraling. Het is zo dicht en slijtvast dat het de meeste steensoorten overtreft en bovendien bijna onderhoudsvrij is. Silestone by Arte is een duurzaam materiaal dat lang meegaat en vele toepassingen kent. Het is tevens kras-, vlek-, zuur- en schokbestendig.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*