Kies de ideale badkamerkraan

Geen badkamer zonder kraan. De kraan is misschien zelfs het belangrijkste onderdeel, maar óók een blikvanger. Zeker de nieuwste modellen van Dekker Zevenhuizen. Ga jij voor een spectaculaire kleur zoals goud of stoer zwart? Of kies je voor functioneel? Met dit stappenplan kies je binnen enkele minuten de juiste kraan.

Kies de ideale badkamerkraan

1. Kies de bediening

Met één hand de straal én de temperatuur regelen: de mengkraan is zo langzamerhand gemeengoed geworden in de moderne badkamer. Maar misschien wil je liever een vertrouwde kraan met twee grepen in plaats van één. Prima, het klassieke design doet het nog altijd goed.

2. Kies de functionaliteit

Natuurlijk, een kraan moet koud en warm water geven. Maar er is al zoveel méér mogelijk! Water besparen, bijvoorbeeld. Vraag om een kraan met EcoStart (waardoor voorkomen wordt dat water onnodig verwarmd wordt) of een waterbesparende kraan, die een maximale doorstroom van 8 liter water per minuut kent.

Kies de ideale badkamerkraan

3. Kies de kleur

Weelderig, vintage, strak: met de kraan kun je de badkamer precies de juiste sfeer geven. Let vooral niet alleen op het model; kijk ook naar de kleur. Want er is allang zo veel meer mogelijk dan alleen zilverkleurig chroom of rvs. Ga voor goud, zwart of koper!

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*