Kies niet zomaar een kraan

De kraan is het puntje op de spreekwoordelijke ‘i’, de kroon op jouw nieuwe keuken of op jouw nieuwe badkamer. Kies niet zomaar een kraan, maar kies voor functionaliteit in combinatie met een prachtig design.

Kies niet zomaar een kraan

Staande kraan

De grootste ergernis bij kranen, die zijn gemonteerd op een wastafelblad of een badrand, is de aanslag van kalk en vuil op de plaats waar de kraan is gemonteerd. Deze is vaak moeilijk te verwijderen. Daarom wordt er steeds meer gekozen voor wastafel- en badkranen die op de muur zijn bevestigd. Denk echter ook eens aan een staande kraan naast het bad of naast de waskom. Net even anders, maar esthetisch zeer verantwoord.

Kies niet zomaar een kraan

Hot: gekleurde kranen

Een gekleurde kraan maakt je badkamer helemaal af. Voor een industriële badkamer kies je bijvoorbeeld een zwarte kraan. In een moderne badkamer past juist heel goed een witte kraan. Heb je marmerlook tegels in je badkamer? Dan is goud een goede keuze of koper voor een meer romantisch effect.

Kies niet zomaar een kraan

Samen in de regen

Heb jij een druk gezin waar iedereen ’s ochtends staat de dringen voor de douche? Of ben jij fan van samen met je partner douchen, maar wil je niet in de kou staan? Dan is een dubbele regendouche ultiem genieten. Nooit meer files bij de badkamer en niemand staat meer half onder het warme water. Gezellig samen in de warme regen.

Kies niet zomaar een kraan

Stoere horecakraan

Ook in de keuken is er alle keuze als het gaat om de kraan. Heb je als eens gedacht aan een stoere horecakraan? Dat is een kraan met flexibele uitloop waarmee het vullen of spoelen van een grote pan of vaas geen enkel probleem is.

Meer informatie: Hotbath

Speak Your Mind

*