Kleine, medium of grote badkamer

Geen badkamer is hetzelfde. Gelukkig maar. Ze hebben veel verschillende groottes, hoeken en nissen waarvan de ruimte zo goed mogelijk benut moet worden. Dat is niet bij iedere badkamer heel eenvoudig. Gelukkig maakt Dansani het eenvoudiger voor jou, omdat zij oplossingen voor allerlei soorten ruimtes hebben.

Kleine ruimte – designplezier in klein formaat

Kleine, medium of grote badkamer

Zelfs als er maar weinig ruimte is, zijn er veel mogelijkheden om die ruimte optimaal te benutten, zonder dat het krap wordt. Bij Dansani vind je een interieur voor kleine ruimtes, zonder dat er wordt ingeboet op functie of mogelijkheden.

>> Bekijk meer

 

Medium ruimte – Allesbehalve middelmatig

Kleine, medium of grote badkamer

Intimiteit of ruimte voor jezelf? Dat ligt helemaal aan jou, wanneer je een badkamer hebt van medium grootte. Met de verschillende oplossingen van Dansani met meubelen, wastafels en doucheoplossingen kun je een badkamer inrichten met weinig meubelen en zodoende meer ruimte creëren. Maar je kunt ook het tegenovergestelde doen en veel functionele oplossingen uitkiezen, die praktisch kunnen zijn als je met meerdere personen in huis woont.

>> Bekijk meer

 

Grote ruimte – Extra ruimte voor enthousiasme

Kleine, medium of grote badkamer

Een grote badkamer biedt veel mogelijkheden. Als er veel mensen in huis wonen die de badkamer gebruiken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele wastafel, grote ladenmeubelen en extra veel ruimte voor een douche. Maar bedenk zelf of je een licht en luchtig interieur prefereert of liever veel bewaarmogelijkheden hebt. Hoe dan ook, je vindt de oplossing bij Dansani.

>> Bekijk meer

Speak Your Mind

*