Livit trendy, modulair badkamerinterieur

Riho introduceert Livit. Een trendy badkamerconcept. Livit is een collectie voor een compleet modulair badkamerinterieur. Alle elementen zijn snel en eenvoudig te combineren tot een interieur, passend bij elke stijl. In diverse afmetingen en voorzien van functies die je wenst. Livit is van nu: trendy en industrieel. Robuust design. Met zwart en metaal als vaste details. Livit verrast in een stijlvol en minimalistisch interieur. Dat krijgt met Livit een authentieke twist. Livit is dus voor iedereen die ook de sfeer in de badkamer belangrijk vindt. De productmanager van Riho Yorick Muller geeft aan: “Met Livit wilden we een collectie ontwikkelen waarbij design nóg belangrijker is dan functionaliteit en kwaliteit. Ons uitgangspunt was dat de consument een badkamer krijgt waarvan hij geniet. Voor de overige kamers in huis is dat vanzelfsprekend. Met Livit nu dus ook voor de badkamer.”

Livit trendy, modulair badkamerinterieur

Vorm belangrijker dan functie

Livit is ontwikkeld vanuit de interieurtrends en behoeften van consumenten. Het is een trendy concept voor de badkamer. Hiermee realiseer je een sfeervolle badkamer die past bij jouw stijl en smaak. De trend in interieur is zwart en industrieel. Dat zie je bij Livit terug in de zwarte details die overal terugkomen. Subtiel. Bij alle kastframes. Bij de spiegel- en lampafwerkingen. Opvallend. Bij de stalen frames van de meubels en douchewanden.

Livit trendy, modulair badkamerinterieur

Livit is geraffineerd. Zo zijn er wastafels die uitstekend passen bij een modern strak of minimalistisch interieur. Met de juiste kleur van de deuren en laden past Livit ook uitstekend bij deze stijlen. Super stylish zelfs! Het geeft het moderne interieur een verrassende, stoere twist.

Livit trendy, modulair badkamerinterieur

Livit is een concept collectie

Livit is modulair. Het bestaat uit veel elementen met eindeloze combinatiemogelijkheden. Een concept waarmee iedereen zijn ideale badkamerinterieur kan samenstellen. Van de gewenste afmeting en passend bij de functionaliteiten die je maar wenst.  Standaard bestaat de collectie uit 4 kleuren, 4 wastafels, wastafelmeubels, kasten, (pas)spiegels, spiegelkasten, douchewanden en nisdeuren. Deze elementen kunnen naar smaak worden gemixt. Livit is perfect te combineren met een aantal baden en de douchevloer Lausanne uit de standaard Riho collectie. Zo blijft alles binnen één stijl en authentiek. In 2019 komt Riho bovendien met accessoires in zwart om het interieur helemaal af te maken, denk aan pop-up stop en afvoer.

Livit trendy, modulair badkamerinterieur

Levering binnen 4 weken en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Livit wordt geproduceerd door Riho. Riho is een gerenommeerde leverancier en al meer dan 30 jaar een bekende naam in de sanitair branche. Riho staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstekende service en goede prijs/kwaliteitverhouding. Livit wordt binnen 4 weken geleverd. De hele collectie kan per direct worden besteld. Alleen de douchewanden zijn leverbaar vanaf januari 2019. Hoofd Design Bardo Govaarts licht toe: “Een perfect product leveren is onze kracht. We hebben onszelf uitgedaagd een complete collectie vorm te geven die aansluit bij de markt in het midden en hoge segment. Een markt die design ook belangrijk vindt. Een leerzame reis waaraan we plezier hebben beleefd. En waarmee we denken dat we de markt verrassen.”

Meer informatie: Livit-Riho

Speak Your Mind

*