Luxe wastafels van Porcelanosa

Metropolitan Luxury: dat omschrijft de stijl van de nieuwste maatwerkwastafel van Dekker Zevenhuizen. Een perfecte balans tussen klassieke en hedendaagse moderne stijl waarin intimiteit gecombineerd wordt met kosmopolitische allure. Eric Kuster, een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment, tekende voor het ontwerp van deze luxe wastafels van Porcelanosa.

Luxe wastafels van Porcelanosa

In een modelwoning in het prestigieuze Hyde Park House ‘Waar u zich waant in de wereld van betaalbare luxe’ zie je deze en andere voorbeelden van wat mogelijk is in maatwerk. Ook in het showroomhuis van BALR. ligt het nieuwste van het nieuwste van Dekker Zevenhuizen.

Luxe wastafels van Porcelanosa    Luxe wastafels van Porcelanosa 

Maatwerk van Dekker

Dekker Zevenhuizen heeft als geen ander ervaring in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkwastafels en -werkbladen met een perfecte afwerking. Een maatwerkwastafel van Dekker sluit 100% aan bij de wensen van de gebruiker. Het materiaal, de kleur, maar ook het formaat van de wastafel worden afgestemd op de ruimte én de persoonlijke voorkeur.

 Luxe wastafels van Porcelanosa

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*