Maatwerk in de badkamer, de trend van 2020

Hoe combineer je een wastafelblad, wasbak en de kraan zodat het precies die uitstraling krijgt die jij wilt? Met maatwerk in de badkamer. Met de badkameroplossingen van Dekker Zevenhuizen kun je alles combineren, wat de trend ook is.

Maatwerk in de badkamer, de trend van 2020

Eternal Rocks: soberheid, geometrie en duurzaamheid

Een belangrijke trend voor 2020 is Eternal Rocks. Thuis willen we ontsnappen aan de drukte om ons heen en weer tot onszelf komen, en daarbij creëren we onze eigen rituelen. Dat is precies waar het om gaat bij deze trend. Daar horen imposante en soms ruwe vormen bij, en een monumentale uitstraling. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. In de Eternal Rocks-stijl worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleur terra zie je veel bij deze trend.

Maatwerk in de badkamer, de trend van 2020

Vele mogelijkheden

Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf Dekker Zevenhuizen maakt Qisani wastafelbladen en wastafels perfect op maat. Er zijn heel veel kleuren, afmetingen en modellen mogelijk.  En bovendien worden er elk jaar nieuwe actuele kleuren opgenomen in het assortiment. In de Eternal Rocks-badkamer past bijvoorbeeld perfect het TopLaminaat wastafelblad Statue Black. Deze zwart marmer look met een expressieve ader kun je prachtig combineren met de waskom Qisani Vanity Gold.

En heeft een goudkleurige wastafel niet de voorkeur? Dan is er ook Vanity wastafel een in Gun Metal of Copper. De Gun Metal zie je hier gecombineerd met een wastafelblad Evora Quartz Argus.       

Meer tips en informatie? Ga naar www.dekkerzevenhuizen.nl/trends2020

Speak Your Mind

*