Maatwerk wastafel van composietsteen

Maatwerk wastafel urban jungle badkamerWil je een badkamermeubel dat 100% aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor maatwerk. Je bepaalt dan zelf het materiaal, de kleur en de afmetingen. Een maatwerk wastafel is een persoonlijk ontwerp voor een eerlijke prijs!

Maatwerk wastafel voor Urban Jungle

Een ideaal materiaal voor maatwerkwastafels is composietsteen. Composietsteen is immers duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Maar de werkelijke kracht van composietsteen zit ‘m in de natuurlijke uitstraling. Sanitair leverancier Dekker Zevenhuizen heeft nu kleuren gepresenteerd die als het ware gemaakt zijn voor de Urban Jungle badkamer. Industrieel, mannelijk en sleets; dat zijn de sleutelwoorden.

Stoer beton

Easy Urban is een neutrale, maar toch pittige kleur met een warme ondertoon. De kleur past daardoor in zowel de minimalistische als de stoere badkamer. Mammoth heeft de look-and-feel van warm, grijs beton. Perfect voor wie de badkamer een moderne, industriële uitstraling wil geven. Capiz Grey laat zien hoe veelzijdig composietsteen is. Levendig over de hele plaat vormt het blad dé eyecatcher in iedere badkamer. De Frosty Snow is weliswaar geen stoere betonkleuren, maar is wél een nieuwe trendy kleur die schittert door de glanzende marmerlook.

Bekijk de Urban Jungle trend

Speak Your Mind

*