Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Niet iedereen in Nederland is gezegend met een ruime, goed geoutilleerde badkamer. Zeker wanneer je in een huis woont dat dateert van voor 1990 is de kans groot dat jouw badkamer niet zo groot is. Het vergroten of verplaatsen van de badkamer is niet altijd mogelijk en bovendien een (te) kostbare aangelegenheid. De beste oplossing is dan om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Serie Mido is perfect voor de kleinere badkamer.

Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Capella wastafel

De wastafel is de spil in de Mido wastafelunit en je kunt kiezen uit vier afmetingen. De smalle wastafel en meubels maken Mido zeer geschikt voor kleine badkamers waar de ruimte beperkt is. De Cappella wastafel is gemaakt van echt sanitair porselein wat een glad en schoonmaakvriendelijk oppervlak oplevert. In combinatie met de ronde vormen van de wastafel is deze zeer eenvoudig te onderhouden.

Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Kwaliteitsmeubels

De meubelen zijn eenvoudig samen te stellen, omdat het aanbod geconcentreerd en eenvoudig te overzien is. Kies je voor een Mido-wastafelkast met twee laden, dan krijg je volop opbergruimte. Heeft jouw badkamer een afvoer in de vloer, dan kun je met Mido ook voor een wastafelkast kiezen met een uitsparing in beide laden waardoor er ruimte is voor de afvoer. De laden zijn volledig uittrekbaar, zelfsluitend en voorzien van dempers waardoor de laden zacht en geluidloos sluiten.

Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Slimme accessoires

Heb je behoefte aan meer opbergruimte? Creëer extra opbergruimte om de ruimte boven het toilet bijvoorbeeld voor één of twee bovenkasten te gebruiken. De hoge kast of zijkast naast de wastafel richt je in met een waszak en slimme cassettes. Stel jouw eigen combinatie samen en houdt orde op zaken in wasgoed en spulletjes. De cassettes zijn verplaatsbaar en kunnen worden gebruikt op de plek waar ze nodig zijn.

Mido is perfect voor de kleinere badkamer   Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Mido is perfect voor de kleinere badkamer   Mido is perfect voor de kleinere badkamer

Kleuren

Mido is verkrijgbaar in vier kleuren: Wit mat, Terra grijs, Havanna en Mocca. Voor de fronten is er keuze uit een stijlvolle chromen handgreep of lange, gladde geïntegreerde grepen.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*