Nieuw: Advantix Cleviva douchegoot

De badkamer is een plek om je goed te voelen. Daarom stellen wij hoge eisen: we willen een persoonlijke styling, met veel ruimte voor eigen ideeën. Dat is precies wat de Advantix Cleviva douchegoot met zijn oppervlaktegeleide puntafwatering biedt: hoogwaardige badkamerstyling en ontwerpvrijheid. En het beste van alles: de nieuwe douchegoten zijn snel en makkelijk te installeren en passen in elke badkameromgeving.

 Nieuw: Advantix Cleviva douchegoot

Veelzijdig ontwerp, sterk materiaal

Het inzetstuk voor het douchegootprofiel is beschikbaar in twee designvarianten, met een of twee rechthoekige of ronde gleuven. Momenteel zijn er vijf kleuropties beschikbaar: mat roestvaststaal, mat koper-goud, mat champagnekleur en mat antraciet en een speciale vergulde kleur. Andere metallic kleuren en speciale kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Ook de materiaalsamenstelling van de Advantix Cleviva is een belangrijk kenmerk. Het 4 mm dikke roestvrijstaal is torsievrij en buigvast; het vervormt dus niet. Dankzij een speciale oppervlaktebehandeling van het doucheprofiel wordt het water optimaal naar de puntafvoer geleid. Dit garandeert een vlotte afwatering. Naast de standaardafvoer met een inbouwhoogte vanaf 95 mm, is er voor renovaties ook een vlakke afvoer beschikbaar met een hoogte vanaf 70 mm.

 Nieuw: Advantix Cleviva douchegoot

Nieuw: Advantix Cleviva douchegootHygienisch, flexibel, variabel

In vergelijking met de klassieke oplossingen zijn de nieuwe Viega douchegoten eenvoudig te demonteren, bijvoorbeeld wanneer de badkamer wordt gemoderniseerd. En ze kunnen op verschillende manieren in het tegeloppervlak worden geplaatst: gecentreerd, uit het midden of vlak tegen de muur.

Bovendien kun je de Advantix Cleviva aanpassen aan elk installatiescenario, omdat het doucheprofiel onbeperkt kan worden verlengd. Het heeft aan weerszijden een uitlopend effen oppervlak, zodat er meerdere douchegoten in serie kunnen worden geplaatst.

 

Dit installatiegemak wordt gekoppeld aan een eenvoudige bediening. Met slechts één handeling kan de gebruiker het inlegstuk uitnemen om zo nodig de sifon – en de afvoerleiding daarachter – te reinigen.

 

Meer informatie: Viega

Speak Your Mind

*