Nieuwe Bongio kranen bij Luca Sanitair

T mini mix met installatiebrugHet bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Bongio komt met een aantal noviteiten voor de badkamer op de markt. De nieuwe Bongio kranen met installatiebrug en de nieuwe Time2020 wastafelmengkraan passen goed in de moderne badkamer, net zoals de nieuwe commerciële Bongio showersets.

T mini mix met installatiebrug

Bongio shower setsOnder de nieuwe Bongio kranen bevindt zich de T mini mix wand wastafelmengkraan T-connection met installatiebrug. Deze is in twee verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in chroom en in geborsteld nikkel. De uitloop hiervan is 22cm lang met een doorsnee van 18mm.

Bongio shower sets

De productontwikkeling van Bongio en Luca Sanitair heeft geleid tot een aantal verschillende shower sets voor ieder segment. Dit zijn vier verschillende sets in chroom en één in geborsteld nikkel, exclusief voor Luca Sanitair. In een doucheset zit een inbouw thermostaatkraan met een hoofddouche, arm en handdouche.

Time2020 wastafelmengkraan

Time2020 wastafelmengkraanDe serie Time2020 komt met de nieuwe wastafelmengkranen met traditionele cartridge en een teakhouten handgreep. De serie Time2020 heeft een aantal extra unieke eigenschappen die andere kranen bijvoorbeeld niet hebben. Het is milieuvriendelijk doordat de ketel pas ontbrandt als je het warme water echt nodig hebt. Het verbruikt ook 30% minder water door de stroombegrenzer. De kraan is volledig gemaakt van roestvrij staal voor zuiver water en het water stagneert nooit in de kraan. De Time2020 collectie is onder certificering van HABITEC voor de goedkeuringen van de Leed US Green Building Council. Dit wordt wereldwijd steeds belangrijker bij publieke en private projecten.

Meer informatie: Luca Sanitair

Speak Your Mind

*