Ontwaken met het juiste licht

Ontwaken met het juiste licht

De badkamer is de ruimte waarin wij meestal in de overgang tussen waken en slapen zijn. Dat geldt zowel voor ’s ochtends als voor ’s avonds. Licht is dus ontzettend belangrijk voor jouw welbevinden, want je wilt natuurlijk wel ontwaken met het juiste licht. Met Calidris kun je kiezen uit oplossingen zoals hangende pendellampen, plafondlampen, verlichting in spiegels en spiegelkasten en indirecte verlichting in kasten en laden.

Ontwaken met het juiste licht

Spelen met licht

Speel met lichtbronnen die zorgen voor een aangename verlichting met optimale warmte en gloed. Met Calidris kun je zorgen voor harmonie via indirect licht en functionele oplossingen, zoals bijvoorbeeld licht in laden, kasten en spiegels. Zo zorg je voor de juiste balans tussen sfeer- en werkverlichting. Dit betekent dat je zo natuurlijk mogelijk licht hebt zodat je er op dezelfde manier uitziet als buiten.

Ontwaken met het juiste licht

Energiezuinig en duurzaam

Alle verlichtingsoplossingen zijn bovendien op elkaar afgestemd en je zult merken dat de lichtbronnen op harmonische en natuurlijk wijze samensmelten. Dansani gebruikt in alle verlichtingsoplossingen LED om energiezuinige en duurzame verlichting te garanderen. Deze LED heeft bovendien de hoogste kleurechtheid op de markt, zodat bijvoorbeeld make-up dezelfde kleur in de spiegel als in het daglicht heeft. Het was voor de Dansani designers belangrijk om gebruik te maken van lichtvelden die goed licht geven zonder te verblinden.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*