Praktische oplossingen voor badkamer en toilet

De badkamer is dé plek in huis om te onthaasten. Je geniet natuurlijk het meest van je rustmomentje als je alles bij de hand hebt. Maar je ontkomt er niet aan om de ruimte ook af en toe schoon te maken. Ook daarbij is comfort van groot belang. Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van slimme, praktische oplossingen voor badkamer en toilet.

 Praktische oplossingen voor badkamer en toilet

Houd de badkamervloer vrij

Een vloer is sneller en eenvoudiger te reinigen als daar geen dingen op staan die je steeds moet verplaatsen. Hang de wasmand daarom aan de muur. Maar zorg dat je wel de hele mand van de muur kunt pakken, wanneer je de was wilt doen. En denk aan een deksel! Kleding kan erg stoffig zijn.

Wasmand uit het zicht

Praktische oplossingen voor badkamer en toilet

Als je voldoende kastruimte hebt, kun je de wasmand in een kast zetten. Zo heb je geen last van stof verzamelende kleding. Helemaal mooi is de oplossing van Dansani, waarbij de kast een ingebouwde wasmand heeft.

Denk aan de toiletlezers

Praktische oplossingen voor badkamer en toilet

Zitten er ook toiletlezers in jouw familie? Maak het eenvoudig voor hen om de toiletliteratuur te ordenen, zodat die niet eindigt in de vensterbank, op het afdekblad of op de vloer. Met een hangende oplossing zoals deze van Dansani voorkom je dat je een staand boekenrek moet verplaatsen als je de badkamer of het toilet wilt schoonmaken.

Föhn bij de hand en toch uit het zicht

Heb jij ’s ochtends ook vaak haast? Is er net voldoende tijd om te douchen en snel je haar te föhnen? Dan zit je er niet op te wachten om die föhn ook nog eens netjes op te bergen. Het is veel gemakkelijker om de stekker van de föhn of de stijltang in het stopcontact te laten zitten. Er is ’s ochtends simpelweg geen tijd om na gebruik het snoer netjes op te rollen en het apparaat op te ruimen. Bovendien heb je ze morgen immers weer nodig? Hoe houd je de föhn bij de hand en toch uit het zicht?

Praktische oplossingen voor badkamer en toilet

Stopcontact in de la

Gebruik jouw gemakzucht in jouw voordeel en rust kasten en lades uit met stopcontacten. Zo krijgt jouw luiheid een heel elegante aanblik. Als je de stopcontacten zelf gaat plaatsen, onthoud dan dat je in de badkamer stopcontacten nodig hebt met het keurmerk IP 44, zoals deze van Dansani.

Speak Your Mind

*