ProSys  inbouw systemen

ProSys™ biedt de complete installatieoplossing voor elke sanitaire ruimte – toiletten, bidets, wastafels, urinoirs en douches. Het nieuwe assortiment voorwandsystemen en bedieningspanelen voor het spoelen is de perfecte aanvulling op de collecties van keramiek en kranen. De spoelreservoirs en hun frames zijn verkrijgbaar in verschillende diepten en hoogten en bieden oplossingen voor installatie aan vaste wanden of gipsplaatwanden. Ze hebben geavanceerde functies zoals het SmartFlush™-systeem dat vloeibaar ontsmettingsmiddel toevoegt aan elke spoeling.

Ideal Standard-Prosys-sfeerfoto-1

Ontwikkeld met de toekomst in gedachten

De innovatieve SmartValve, die standaard in alle ProSys™-inbouwreservoirs is opgenomen, zorgt voor een besparing van tot wel 63 liter per week: een afname van 12% in waterverbruik. In vergelijking met gemiddeld verbruik in een eengezinswoning met 4 personen. Met deze speciale aanvoerpijp wordt het inbouwreservoir alleen opgevuld nadat het spoelen is voltooid, waardoor verspilling van water tijdens het spoelen wordt voorkomen. Hij bespaart water en is daarbij zo stil dat hij door NF is gecertificeerd als akoestische Klasse 1

 
Ideal Standard-No-Touch.jpegIdeal Standard-smartflush.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 No-touch

Dankzij de SmartForce-technologie zijn een stroomvoorziening of batterijen voor het elektronisch bedieningspaneel overbodig, er wordt gebruik gemaakt van de kracht van het spoelen om energie te genereren. Het systeem is verkrijgbaar met onze no-touch, tweevoudige bedieningspanelen waarvoor slechts een handbeweging nodig is om het spoelen te activeren; dit maakt het ultra-hygiënisch.

Ideal Standard’s SmartFlush is een onafhankelijk, hervulbaar systeem voor ontsmettingsmiddel dat in het reservoir wordt geplaatst. Bij elke spoelbeurt wordt een exacte hoeveelheid vloeibaar ontsmettingsmiddel in het toilet verspreid. Zonder inspanning van de gebruiker zorgt SmartFlush voor een frisse lucht en een direct gevoel van gemak en reinheid.

Voor meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*