ProSys veelzijdige inbouwspoelreservoirs

ProSys™ biedt de complete installatieoplossing voor elke sanitaire ruimte – toiletten, bidets, wastafels, urinoirs en douches. Het nieuwe assortiment voorwandsystemen en bedieningspanelen voor het spoelen is de perfecte aanvulling op de collecties van keramiek en kranen.

ProSys veelzijdige inbouwspoelreservoirs 

Maten en functies

De spoelreservoirs en hun frames zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes en hoogtes en bieden oplossingen voor installatie aan vaste wanden of gipsplaatwanden. Ze hebben geavanceerde functies zoals het SmartFlush™-systeem dat vloeibaar ontsmettingsmiddel toevoegt aan elke spoeling.

Verschillende bedieningssystemen

Om aan verschillende bouwvereisten te voldoen, zijn er verschillende bedieningssystemen beschikbaar, waaronder mechanische, pneumatische en elektronische bediening. Het ProSys-assortiment bevat ook speciale producten zoals het in hoogte verstelbare frame van ProSys Comfort. Dat is ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit en kinderen en kan met een afstandsbediening worden bediend. De NeoX™ sanitaire module is bijvoorbeeld ideaal voor snelle en eenvoudige installatie vóór een gemetselde wand door gebruik te maken van bestaande waterleidingen.

ProSys veelzijdige inbouwspoelreservoirs

Gemak

ProSys is eenvoudig te installeren. Bovendien is het onderhoud vereenvoudigd: de spoelreservoirs zijn toegankelijk zonder gereedschap. Hierdoor is onderhoud eenvoudiger en goedkoper.

Minder waterverbruik

Alle reservoirs worden geleverd met SmartValve™-technologie, een innovatie die is ontworpen om het waterverbruik te verminderen. Deze technologie zorgt ervoor dat aanzienlijke hoeveelheden water kunnen worden bespaard, wat niet alleen de kosten verlaagt, maar ook bijdraagt ​​aan duurzaamheid. Het ProSys-voorwandsysteem helpt bij het ontwerpen van een hoogwaardige badkamer met eenvoudige installatie en lage onderhouds- en bedrijfskosten en zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring. Alle producten van ProSys zijn ontworpen voor betrouwbaarheid, maximale veiligheid en maximale levensduur, en zijn gemaakt van corrosiebestendige frames die zijn getest volgens de hoogste normen voor geluid, stabiliteit en corrosie, met een garantie van 10 jaar en een beschikbaarheid van reserveonderdelen van 25 jaar.

Bezoek www.prosys.systems voor meer informatie.

Speak Your Mind

*