Qisani Celio

Met Qisani Celio creëer je de uitnodigende luxe van een hotelbadkamer!Iedere rand en hoek feilloos afgewerkt. Uiterst hoogwaardig gefineerd met hout. Warme, zachte uitstraling. Het hoogwaardige Celio maatwerk badkamermeubel is, net als de Allasio en Trentino, uitermate geschikt voor toepassing van een maatwerk wastafel of wastafelblad in combinatie met een opbouw-, onderbouw- of vlakinbouwwaskom.

Dekker_badkamer_trend_rural_chic_1.jpeg

Celio badkamermeubel onderkast

De onderkast van het Qisani badkamermeubel wordt op maat gemaakt. En je kunt kiezen uit 1 of 2 laden. De lade is voorzien van een greeplijst en soft close ladegeleiders van Hettich. De onderkast wordt gecombineerd met een maatwerk wastafel of opbouwkommen. Dat is helemaal naar jouw keus samen te stellen.

Genoeg opbergruimte met de Celio

Heb je graag alles uit het zicht en netjes opgeborgen in de badkamer? De Celio collectie biedt naast de lades een complete serie opbergmeubels! Zo kun je alles in de badkamer op elkaar afstemmen als het gaat om opbergruimte in de badkamer.

Dekker_kolomkast_badkamer_voor_handdoeken_hout.jpeg

Kolomkasten

Nette stapels schone handdoeken. Een plankje met shampooflessen en bruisballen. Een kolomkast in je badkamer is superfijn! De kolomkast heeft precies dezelfde look als je onderkast. En natuurlijk dezelfde kleur. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of een lage kolomkast. Je bevestigt de kast aan de wand.

Meer informatie over de Celio: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*