Regendouchesystemen van Ideal Standard

Iedereen heeft zijn eigen specifieke idee van een perfecte douche. We weten niet wat precies jouw voorkeur is, maar we zijn ervan overtuigd dat je de ideale combinatie van comfort, prestaties en stijl zult vinden om je dagelijkse leven een bron van energie zal geven en je badkamer compleet te maken. Een statement in design. Een veilig, comfortabel gezinsdouchesysteem. Of een Strakke, moderne oplossing. Kies de douche die bij jou en jouw ruimte past.

Ideal Standard_design-tr

Design

Minimalistisch, met een gedurfd geometrisch ontwerp, vlakke oppervlakken en extra grote douchekoppen – hoogwaardige douches waarmee een statement – gemaakt kan worden. En ze presteren ook prachtig, met eenvoudig te monteren armaturen, geïntegreerd omstelling in thermostaat handvat en Cool Body voor superieure veiligheid. Ceratherm C100 een kubusvormig design statement met geïntegreerde 45° douchethermostaat drukknop.
Naast een keuze om een designstatement te maken, kun je de doucheruimte ook optimaal benutten met modellen die de opbergruimte in de badkamer vergroten, zonder concessies te doen aan de uitstraling. Ceratherm S200 heeft een geïntegreerde plank van veiligheidsglas voor een strakke look, die waardevolle opslagruimte toevoegt.

Ideal Standard_comfort-tr

Comfort

Deze douches zijn gemaakt met het oog op comfort, duurzaamheid en veiligheid. Kies grote tot XL metalen douchekoppen die lang meegaan. Ervaar drie verschillende straalsoorten waartussen je met een druk op de knop kunt schakelen. En vind de perfecte positionering van de hoofdregendouchekop met het Ceratherm Flex-systeem.  De CerathermT100 heeft knoppen en bedieningselementen die naadloos in de douchethermostaatkraan van de Ceratherm T passen, kan het volume en temperatuur van het water met een eenvoudige beweging worden aangepast.

Ideal Standard_fresh-tr

Fresh

Een frisse mix van modern design en onmisbare technologie, met kleine maar belangrijke designaccenten die extra flexibiliteit en controle toevoegen. Douches hebben bijvoorbeeld Cool Body-technologie, zodat de warmwaterstroom altijd wordt omgeven door koud water in de kraan, waardoor de thermostaat niet te heet kan worden om u aan te kunnen verbranden. De Ceratherm T25 heeft een verhoogde knop voor betere grip en controle.

Voor meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*