Ruimtebesparende douchehoek

In veel Nederlandse badkamers is de schaarse ruimte een element dat zorgt voor hoofdbrekens. Want je wilt graag alle ruimte hebben om te douchen, maar de douchehoek moet liever geen obstakel zijn als je naar het toilet moet of voor de wastafel staat. De ruimtebesparende douchehoek van Dansani is dan de perfecte match.

Match ruimtebesparende douchehoek

Match ruimtebesparende douchehoek

Voor het gemak heeft Dansani deze douchehoek Match genoemd. Hij past namelijk altijd. De Het eenvoudige en stijlvolle design zonder scherpe randen geeft de profielen een licht, luchtig en tijdloze uitstraling. Maar de profielen verbergen tegelijkertijd de doordacht functies die nodig zijn om de douchewand stabiel en probleemloos te laten functioneren voor vele jaren. De twee deuren zijn zowel naar binnen als naar buiten te openen. Door de deuren na het douchen allebei naar binnen te klappen, neemt de douche nog maar de helft van de ruimte in. Dit schept ruimte in de kleinere douche en vergroot het vloeroppervlak.

Match ruimtebesparende douchehoek    Match ruimtebesparende douchehoek

Helder of ijzig

De glazen deuren zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met de transparantie van de uitvoering in helder glas behoud je de ruimtelijkheid van de badkamer. De douchehoek is er wel, maar optisch nauwelijks aanwezig. Houd je toch meer van wat privacy tijdens het douchen, dan kun je kiezen voor de uitvoering in ijsglas. Deze frosted deuren zijn wel meer aanwezig en zijn daarom misschien wat minder geschikt voor een kleine badkamer. In een wat ruimere badkamer biedt dit glas wel meer privacy. Vooral prettig als er meerdere mensen tegelijk gebruik maken van de ruimte.

Meer informatie: Dansani 

Speak Your Mind

*