Ruimtelijkheid in een kleine badkamer

Geen grote badkamer? Geen probleem. Ook een kleine badkamer kun je ruimtelijk inrichten met slimme oplossingen. Denk aan zwevende elementen en lichte kleuren. Met deze tips van Baden+ maak je van jouw kleine ruimte een droombadkamer.

Groots effect

Bij een kleine badkamer wil je de ruimte optimaal benutten. Veel meubels en accessoires maken een ruimte echter snel rommelig. Kies daarom liever voor één eyecatcher, zoals een authentiek badkamermeubel. Probeer daarnaast om voldoende ruimte te laten tussen het verschillende sanitair. Zo blijft je badkamer luchtig.

Ruimtelijkheid in een kleine badkamer

Twee in één

Een kleine ruimte indelen kan weleens lastig zijn. Een slimme oplossing is het combineren van items. In deze moderne badkamer is een scheidingswand geplaatst die gebruikt wordt als luxe inloopdouche en als wastafelcombinatie. Zo kun je in deze kleine ruimte toch genieten van een regendouche, je tandenpoetsen en vrij rondlopen. Ook is er in de muur een nisje geplaatst. Ideaal voor je doucheproducten en het geeft de badkamer gelijk meer karakter.

Zwevende elementen in de badkamer

Maak tijdens het inrichten ook gebruik van de muur. Hierdoor blijft de vloer vrij, waardoor je badkamer groter lijkt. Bij de Baden+ winkels zijn er talloze mogelijkheden. Denk aan een hangend toilet, een hangende wastafel of een unieke wandplank!

Lichte kleuren en natuurlijke materialen

Kleuren hebben een groot effect op een ruimte. Kies als basis voor lichte kleuren en materialen. Lichte kleuren weerkaatsen namelijk het licht, waardoor de ruimte gelijk groter lijkt. Maak je droombadkamer af met een paar persoonlijke, unieke items. Zoals een zwarte kraan of een aantal unieke wandtegels.

Benieuwd wat de Baden+ specialisten voor jou kunnen betekenen? Bezoek een showroom en ontdek de verassende mogelijkheden!

Speak Your Mind

*