Slimme contactloze kraan Intellimix

Voortbordurend op het thema innovatie, presenteerde Roberto Palomba, Chief Design Officer van Ideal Standard, het product ‘Intellimix’. Één van de meest baanbrekende producten van Ideal Standard. Intellimix is een slimme contactloze kraan die superieure hygiëne eenvoudig maakt met een instelbare afgifte van water en zeep uit hetzelfde apparaat. Met het geoptimaliseerde wasprogramma kan worden bespaard op het water- en zeepverbruik en wordt de verspreiding van eventuele schadelijke bacteriën en virussen verminderd.

Slimme contactloze kraan Intellimix

Over Intellimix gesproken, Roberto zei: “Gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben het belang van hygiëne over de hele wereld versterkt. Dat beïnvloedt niet alleen het menselijk gedrag, maar verandert ook de vereisten voor het ontwerp van openbare was- en toiletruimten permanent. Het is belangrijker dan ooit dat deze publieke ruimtes, en de technologie daarin, zijn ontworpen met de gezondheid en bescherming van de eindgebruiker in gedachten.

Slimme contactloze kraan Intellimix

“Intellimix is ontwikkeld om aan deze eisen te voldoen door de hygiëne te verbeteren en het gemakkelijker dan ooit te maken om ervoor te zorgen dat alle gebruikers van gebouwen effectief hun handen wassen. Niet alleen dat, het draagt ook bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en helpt bedrijven kosten te besparen.”

Voor meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*