Stalen frame om het badmeubel

Neem een stalen frame. Laat het om een badmeubel vallen. Leg er een blad op en je hebt een zwevend frame voor de badkamer. Het is zo simpel en tegelijk zo geraffineerd. Want door de eindeloze keuze in frames, badmeubels en wastafelbladen ontstaat steeds weer een nieuwe combinatie. Zodat Frameworks eigenlijk altijd past! In een modern interieur en in de industriële badkamer. Maar ook in de Ethnic Nature stijl, waarin we de natuur naar binnen halen…

Zwevend frame voor de badkamer

Het frame

Het solide, zwart gecoate frame telt drie uitvoeringen. In het kleinste frame past een badmeubel van 90 cm. Voor het middelste model zijn er badmeubels van 120 cm en het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Stalen frame om het badmeubel Stalen frame om het badmeubel

Het badmeubel: een eigen uitstraling

Twee badkamermeubelen zijn als het ware gemáákt voor Frameworks: Lanesto Celio (in drie houtkleuren) en Impero (in drie lak- en drie houtkleuren). Kies je voor de Ethnic Nature-stijl met het massief eiken meubel Celio? Of ga je voor Monochrome zwart met een grafietkleurig Impero-meubel? Iedere combinatie met een luxe badmeubel geeft Frameworks een eigen uitstraling!

Stalen frame om het badmeubel

De wastafel: volledig op maat gemaakt

De wastafel kan worden gemaakt van steen, zoals composietsteen of keramiek, maar ook van laminaat (TopCore®, Fenix NTM® of Corian®). Elk materiaal heeft een heel eigen look-and-feel. En het palet omvat in totaal meer dan honderd kleuren! Ook de indeling van de wastafel is aan jou: wil je een of twee wasbakken? Een of twee kranen? Natuurlijk kunnen ook TopLaminaat- of DecorTop-bladen met opbouwkommen op het meubel worden geplaatst!

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*