Stijlvolle kleine badkamer

Ook als de ruimte beperkt is, kun je een stijlvolle kleine badkamer realiseren. Door slim in te richten, bespaar je ruimte of creëer je optische ruimte. Met behulp van de badkamermeubelserie Zaro van Dansani geven wij hier een paar tips voor het inrichten van een kleine badkamer.

Hoge kast

Je realiseert bijvoorbeeld eenvoudig meer ruimte in je badkamer met een slim geplaatste hoge kast. De kast is slechts 50 cm breed en neemt dus weinig ruimte in beslag, maar levert door de hoogte wel voldoende opbergruimte. Bovendien laat een hangende kast het vloeroppervlak vrij, waardoor de ruimte optisch groter lijkt.

Stijlvolle kleine badkamer met hoge kast   Stijlvolle kleine badkamer met spiegelfront

Spiegelfront

Door de hoge kast te voorzien van een spiegelfront vergroot je de optische ruimte van de badkamer. Bovendien is zo’n grote spiegel heel praktisch, want je ziet in één oogopslag hoe goed je eruit ziet.

Greeploze fronten

Greeploze fronten geven een exclusieve uitstraling aan badkamermeubelen. De handgrepen van de lades zijn stijlvol geïntegreerd en zorgen voor rustige, strakke lijnen in de badkamer. Groot voordeel van een greeploos meubel in een kleine ruimte is dat je je niet kunt stoten aan uitstekende knoppen of grepen.

Stijlvolle kleine badkamer - greeploos Stijlvolle kleine badkamer - ondiep Stijlvolle kleine badkamer - smal en ondiep

Smalle wastafel

De wastafels van Zaro zijn verkrijgbaar in de breedtes van 40 tot 160 cm. Dat betekent dat er voor elke ruimte wel een wastafel te vinden is. Maar niet alleen in de breedte is keuze, ook in de diepte. Voor een kleine ruimte kun je het beste kiezen voor een ondiepe wastafel. Wastafel Micro Menuet van slechts 27 cm diep met onderkast past zelfs in de kleinste badkamer.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*