Tijd voor contactloze kranen met de nieuwe Sensorflow-collectie

Ideal Standard, al meer dan 100 jaar een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van openbare en privébadkameroplossingen, heeft Sensorflow geïntroduceerd, een nieuwe reeks elektronische, contactloze kranen die het gemakkelijk maken om te upgraden naar de huidige hygiënestandaarden.

Tijd voor contactloos met de nieuwe Sensorflow-collectie van Ideal Standard

Sensorflow combineert een strak en modern ontwerp met een snelle en moeiteloze installatie en is de ideale keuze als het gaat om het verbeteren van de hygiëne van sanitaire ruimtes bij alle renovatie- en nieuwbouwprojecten – van kantoren en restaurants tot onderwijsinstellingen en andere openbare gebouwen. Het assortiment biedt 100 procent contactloze kranen met een intuïtief ontwerp voor perfecte handdetectie, en biedt de normen van reinheid en comfort die gebruikers verwachten.

Met de innovatieve EasyFix-technologie van Ideal Standard en de batterij en het magneetventiel die in de kraan zijn geïntegreerd, is de installatie van Sensorflow probleemloos, waardoor het upgraden van traditionele kranen met één hendel of drukknop eenvoudiger is dan ooit tevoren. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen de kranen moeiteloos worden onderhouden en gerepareerd met toegang via de bovenkant van de kraan. Schoonmaken is ook snel en eenvoudig dankzij een gestroomlijnd, cilindrisch ontwerp dat waterstagnatie voorkomt.

Tijd voor contactloos met de nieuwe Sensorflow-collectie van Ideal Standard

Het Sensorflow-assortiment omvat opbouw wastafelkranen en kranen voor wand- en paneelmontage, met een keuze tussen netvoeding en batterijvoeding, evenals modellen waarmee u de temperatuur handmatig kunt aanpassen. Ondertussen helpen de 5 l/min-straalregelaar en de automatische waterafsluiting om water te besparen en langdurige besparingen te garanderen in vergelijking met traditionele kranen.

Bert Depiere, Vice Presidents of Fittings bij Ideal Standard, zei: “Hygiëne heeft altijd een hoge prioriteit gehad bij het ontwerpen van openbare badkamers, maar het is nu de allerbelangrijkste factor om ervoor te zorgen dat mensen en bedrijven over de hele wereld veilig kunnen blijven werken. Nu we beginnen terug te keren naar een meer normale manier van werken en leven, moeten we ervoor zorgen dat omgevingen op lange termijn hygiënisch zijn en geschikt voor het beoogde doel.

Tijd voor contactloos met de nieuwe Sensorflow-collectie van Ideal Standard

“Bij Ideal Standard stellen we onze klanten en eindgebruikers centraal in onze productontwerpen, dus we weten hoe belangrijk hygiëne en efficiëntie zijn. Met Sensorflow maken we de introductie van contactloze kranen – of het nu gaat om een upgrade van traditionele kranen of een compleet nieuwe montage – eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. Door dit te doen, willen we installatie- en onderhoudsteams hoofdpijn wegnemen en de eindgebruikers het vertrouwen geven dat ze hun handen op een veel veiligere, hygiënischer manier kunnen wassen. ”

Meer informatie: Ideal Standard

 

Speak Your Mind

*