Tijdloze Tesi wastafelkranen

Ideal Standard heeft de handen ineengeslagen met studio Levien voor een ranke, verfijnde en flexibele badkamerreeks: Tesi. De ontwerpers van studio Levien tekenden voor Ideal Standard een collectie waskranen uit in een perfecte mix van functionaliteit en vormgeving. Deze tijdloze Tesi wastafelkranen integreren de laatste technologieën voor nog meer comfort, zelfs in de kleinste badkamer of toiletruimte.

Tijdloze Tesi wastafelkranen

Wastafelkranen Tesi met tijdloze uitstraling

De verschillende wastafelkranen uit de Tesi-lijn van Ideal Standard zijn stuk voor stuk geslaagde combinaties van rechte lijnen en zachte rondingen. Het heldere, onmiskenbare ontwerp geeft de wastafelkranen een tijdloze moderne uitstraling die perfect past in elke badkamer of toiletruimte.

Wastafelkraan Tesie

Tesi ook innovatief op technisch vlak

Met haar veelzijdig design opent Tesi heel wat perspectieven. De wastafelkranen uit de collectie zijn perfect inzetbaar in een familiebadkamer, een toiletruimte of andere ruimte met geïntegreerde badkamer. Daarbij combineert de collectie prachtige vormgeving en functie, met oog voor technologische innovatie. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk aan lage en hoge wastfafelmengkranen waarbij de uitloop ook varieert in hoogte. Ook wandmengkranen en bidetmengkranen zijn in het assortiment vertegenwoordigd. Alle kranen zijn vervaardigd van hoogwaardig chroom met keramische schijven.

Tijdloze Tesi wastafelkranen

Robin Levien, internationaal ontwerper bij Ideal Standard

“Tesi is de ideale combinatie van functionaliteit, betaalbaarheid en esthetiek en biedt de consument de tijdloze én onderhoudsvriendelijke badkamer die hij zoekt. Elk element van deze collectie is combineerbaar met andere reeksen om een persoonlijk eindresultaat te creëren met een knipoog naar een klassieker.”

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*