Tonic II met innovatieve AquaBlade waterval spoeltechniek

Aquablade spoeltechniekIs een wc maar een wc? Niet voor Ideal Standard. De specialist in complete badkameroplossingen heeft de revolutionaire spoeltechniek AquaBlade ontwikkeld. Daarmee gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze wc’s, zowel in comfort als in design.

Ultieme combinatie van stijl & prestatie

Het AquaBlade waterval spoelsysteem is ontworpen met eenvoudige strakke lijnen en moderne vormgeving. Aquablade spoeltechniekEen esthetisch ontwerp met een optimale spoelprestatie als uitgangspunt. Er is geen overhangende rand die een schaduw werpt zodat alleen de vloeiende lijnen van de binnenzijde van het toilet zichtbaar zijn.

De AquaBlade waterval spoeltechniek staat garant voor een bijzonder fraai design en ongeëvenaard spoelresultaat. De extra hoog gepositioneerde en smalle spoelopening creëert een “waterval” vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. De AquaBlade waterval spoeltechniek garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak. Door de gestroomlijnde waterstralen zijn de closets ook stiller TonicII seriedan bestaande spoelsystemen.

In de nieuwe Tonic II serie bewijst AquaBlade dat de superieure spoeltechniek en hygiëne optimaal samen gaan met een uitmuntende vormgeving. De AquaBlade technologie wordt in de Tonic II en DEA serie toegepast bij het wandcloset met blinde bevestiging en de closetcombinaties.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*