Trendy badkameraccessoires met een Scandinavische touch

Is het je wel eens opgevallen hoeveel tijd je in de badkamer besteedt? Het is de plek waar we de dag beginnen én weer eindigen! Was het vroeger vooral een praktische ruimte om je te wassen, nu is het een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Ben je niet helemaal tevreden met de look van je badkamer, maar heb je niet het budget om een verbouwing door te voeren? Voeg dan trendy badkameraccessoires toe! Instamat biedt naast een groot assortiment (design)radiatoren ook fraaie functionele badkameraccessoires van merken zoals Södahl en Eva Solo.

Södahl

Het Deense merk Södahl bestaat al meer dan 50 jaar. De collectie badkameraccessoires omvat klassieke en trendy ontwerpen, in de nieuwste mode kleuren. De Scandinavische designs in combinatie met eigentijdse patronen en kleuren geven je badkamer een speelse look. Van zeeppompjes tot handdoeken en van prullenbakken tot tandenborstelhouders.

trendy badkameraccessoires trendy badkameraccessoires

Eva Solo

Het merk Eva Solo, afkomstig uit Denemarken, biedt een uitgebreide collectie van prachtige badkameraccessoires. De producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen en uitgevoerd in trendy kleuren. Mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en bruikbaar. Eva Solo heeft een ruime keuze aan badkameraccessoires zoals zeepdispensers, toiletborstels en tandenborstelhouders. Praktisch, strak ontworpen en van hoge kwaliteit; echte aanwinsten voor je badkamer.

trendy badkameraccessoires     trendy badkameraccessoires

Kijk voor meer informatie op: www.instamat.nl

Speak Your Mind

*