Trendy badkamertegels

De badkamer is de plek in huis voor ontspanning en tot jezelf komen, het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan deze ruimte. Ben je van plan om binnenkort jouw badkamer te verbouwen? Badkamertegels zijn een groot onderdeel van de ambiance van een badkamer; de juiste tegels stralen jouw persoonlijke stijl uit. Wij zetten de nieuwste en hipste trendy badkamertegels voor jou op een rij.

The bigger, the better

Trendy badkamertegels

Grote tegels geven je badkamer een strakke en moderne uitstraling en zijn makkelijker schoon te houden. De betaalbaarheid maakt de tegels nog populairder, zeker als je een grote badkamer hebt. Tegels groter dan 60cm bij 60cm geven een optisch ruimtelijk gevoel. Een groot voordeel van grote tegels is dat het voegwerk minder tijd kost.

Beton, de industriële look

Trendy badkamertegels

Betonnen tegels geven een robuuste, stoere en industriële stijl aan jouw badkamer. De betontegel zijn echter niet echt gemaakt van beton, maar zijn keramisch. De tegels zijn weerbaar, vlekken en beschadigingen maken geen kans. Naast grijs of antraciet kun je ook betontegels met warmere kleurtinten nemen.

Hexagonale tegels

Trendy badkamertegels

Geef jouw badkamer een unieke look met tegels in hexagon vorm. Een hexagon is een zeshoekige vorm, dat bij tegels zorgt voor een abstract, speels en uniek resultaat. Deze unieke badkamertegel is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Omdat de hexagon vorm, druk kan ogen, raden wij aan om grotere tegels te nemen, zodat het rustiger oogt.

Fish scale tegels

Trendy badkamertegels

Deze zeemeermin tegel heeft de vorm van vissenschubben. Jouw badkamer transformeert met Fish Scale tegels naar een Marokkaanse Hammam. Prachtige kleuren voor deze tegels zijn wit of zeeblauw.

Houten tegel

Trendy badkamertegels

Wanneer je een badkamer betreedt met houtlook tegels, krijg je het gevoel, alsof je je in een blokhut in Zweden begeeft. Deze tegel geeft een warme sfeer aan de badkamer. Hout is natuurlijk niet mogelijk in een badkamer, maar houtlook tegels geven de voordelen van keramische tegels en ogen als hout.

Bron: Lingen Keramiek

Speak Your Mind

*