Trendy wastafels in marmerlook

Marmer wordt al sinds de oudheid in de badkamer toegepast en is weer helemaal ‘in’. Met marmer creëer je een luxe en tijdloze sfeer die makkelijk te combineren is met verschillende badkamerstijlen. Van een moderne tot klassieke badkamer, marmer kan eigenlijk altijd. Het is alleen jammer dat dit natuurproduct zo kostbaar is. Gelukkig heb je tegenwoordig ruim keuze uit veel prachtige alternatieven. Trendy wastafels in marmerlook die niet van echt te onderscheiden, maar wel betaalbaar zijn.

Trendy wastafels in marmerlook

Marmerlook in vele kleuren

Marmer is zo populair vanwege de grote verscheidenheid aan kleuren. Zo kun je kiezen voor klassiek wit of zwart marmer, marmer in natuurlijke zandtinten of zelfs romantisch roze marmer. Om de keuze nog groter te maken, heb je binnen dit brede kleurenpalet de keuze uit effen of meer gemarmerde tekeningen.

Trendy wastafels in marmerlook

Marmerlook wasbakmaterialen: composiet en keramiek

Wil je de wasbak in marmerlook dan kan deze worden uitgevoerd in keramiek of composiet. De Inclinata en Spiovente zijn beide geïntegreerde wastafels en hebben een strakke, moderne uitstraling. Beide materialen hebben de look en feel van marmer, maar de voordelen van keramiek en composiet. In tegenstelling tot het natuurproduct marmer zijn deze materialen kras- en vlekbestendig, niet poreus, onderhoudsarm, watervast en betaalbaar.

Trendy wastafels in marmerlook

Marmerlook wastafelblad materialen

Naast geïntegreerde wasbakken kun je ook je wastafelblad in marmerlook uitvoeren. Je combineert dan een wastafelblad uitgevoerd in Toplaminaat, DecorTop of Topcore met mooie ronde of rechthoekige opbouwwaskommen. Met deze materialen kun je weer alle kanten op zoals hier TopLaminaat Statue White waarbij het wastafelblad in marmerlook is gecombineerd met een grote opbouw waskom voor een moderne look. Beide materialen bieden je hetzelfde gevoel van klasse en stijl van echt marmer, maar komen met extra voordelen. In tegenstelling tot marmer zijn TopLaminaat, DecorTop en Topcore namelijk eenvoudig te onderhouden en betaalbaar.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*