Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken

Een perfecte badkamer zorgt voor rust, ongekend comfort en is bovendien veilig. Met de Ultra Flat en Ultra Flat Solid extra vlakke douchebakken van Ideal Standard weet je zeker dat je met gemak en zonder gevaar onder de douche stapt. De douchebakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en perfect te combineren met andere producten van deze sanitairspecialist.

Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken

Extra vlakke douchebakken van acryl

Een extra vlakke douchebak uit de Ultra Flat collectie van Ideal Standard mag niet in de badkamer ontbreken. De douchebakken kenmerken zich door een lage instap van nog geen vijf centimeter, geometrische vormen en prachtige, minimalistische designs. Ze zijn gemaakt van acryl, een sterk materiaal dat zich eenvoudig laat onderhouden en bovendien zorgt voor een minder gladde ondergrond.

Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken

Ultra Flat Solid

De Ultra Flat Solid douchevloeren hebben een natuursteenstructuur en zijn opgemaakt uit mineraalcomposiet. Dit is een combinatie van gegoten mineraalmarmer en hars, IdealSolid® genaamd. De douchevloeren zijn afgewerkt met een gekleurde gelcoating met reliëf. De reliëfstructuur beperkt het risico op uitglijden (antslip klasse C, hellingsgraad 24°). Heeft u een afwijkende afmeting of een speciale uitsnijding nodig? De Ultra Flat Solid kan professioneel ingekort worden, zodat de douchevloer

Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken

Een Ultra Flat douchebak voor elke badkamer

Binnen de Ultra Flat en Ultra Flat Solid-collectie is een breed scala aan douchebakken beschikbaar. Hierdoor kan gehoor worden gegeven aan individuele wensen. In totaal bestaat de collectie uit drie basisvormen (rond, rechthoekig en een afgerond hoekmodel) en 21 verschillende afmetingen, variërend van 80 x 80 centimeter tot wel 200 x 100 centimeter. Omdat iedere badkamer anders is, komt in elke situatie een andere douchebak beter tot zijn recht. Bovendien kan elke douchevloer worden aangepast aan een aparte afmeting of met een speciale uitsnede. De ruimte kan op deze manier zo efficiënt mogelijk worden benut.

Ultra Flat en Ultra Flat Solid: extra vlakke douchebakken

Het hoekmodel is dé uitkomst voor een kleine badkamer en de rechthoekige uitvoeringen zorgen in grotere badkamers voor ruime bewegingsvrijheid en een bijzondere douche-ervaring. Omdat de douchebakken een lage instap hebben, zijn ze ook geschikt voor doucheruimtes voor mindervaliden. Op deze manier profiteert iedereen van comfort en veiligheid in de badkamer.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*