Venlo Nimbus thermostaat: veiligheid voorop

De thermostaten van Venlo zijn degelijk, praktisch en functioneel. Zo beschikken de thermostaten over Cool Body technologie. Doordat de warmwatertoevoer rechtstreeks is aangesloten op het theromostatisch waspatroon stroomt er altijd gemengd water door het kraanhuis. Het kraanhuis wordt dus nooit heter dan de ingestelde temperatuur. Tevens wordt het warme water afgesloten wanneer de koudwatertoevoer wegvalt. Kortom: comfort en absolute veiligheid.

De Venlo Nimbus thermostaat serie bestaat uit een douchethermostaat een bad/douchethermostaat en een renovatieset, bestaande uit een douchethermostaat en een glijstangcombinatie 600 mm.

Venlo Nimbus thermostaat: veiligheid voorop

Alle eigenschappen van de Venlo Nimbus thermostaat op een rij:

Cool Body technologie

De thermostaat is voorzien van een speciaal ontwerp waarbij de buitenzijde van het thermostaathuis niet in contact komt met het binnenwerk waar het water doorheen loopt. Deze Cool Body technologie zorgt voor een maximale veiligheid en comfort.

Totale veiligheid
Het geïsoleerde ontwerp zorgt dat het thermostaathuis koel blijft en biedt een optimale bescherming tegen verbranding. Dus een uiterst veilige oplossing. Bewezen door de resultaten van de thermografietest (zie afbeelding). Nergens hete plaatsen op het kraanhuis van de Venlo Nimbus thermostaat.

Venlo Nimbus thermostaat: veiligheid voorop

100% prestaties
Anti-kalkpatroon met lange levensduur.

Perfecte betrouwbaarheid
De eerste blokkering voorkomt dat de 40°C temperatuur wordt overschreden waardoor het risico voor verbranding wordt beperkt.

Maximum waterbesparing
De Venlo Nimbus thermostaat is voorzien van een knop voor waterbesparing. Deze eco-stop zorgt ervoor dat je tot 50% minder water kunt verbruiken.

Ideaal comfort
Constante temperatuurprestaties: het uitgaande mengwater heeft steeds een constante temperatuur ondanks de temperatuurschommeling van het aangevoerde water.

Venlo Nimbus thermostaat: veiligheid voorop

Gemakkelijk te reinigen

De neutrale vormgeving zorgt voor een vloeiende overgang tussen het huis en de handgreep en is daardoor eenvoudig te reinigen.

Functionaliteit

De temperatuur en het watervolume zijn eenduidig afleesbaar doordat de indicatoren op het huis van de thermostaat zijn aangebracht.

 

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*